Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401532 Selamlar arkadaşlar forum u uzun zamandır takip ediyorum süper... Aklıma birşey takıldı araçta orjinal hid far vara far yıkama da etis de ( Far temizliği 02 00 - yapılandırılmadı01 - Far Yıkama Programı Yok02 - Far Yıkama Makinası ))) anladığım kadarı ile var gözüküyor ve bu makine nasıl çalışıyor geçen araç tamirhane içinde farları yakmışdı dedim bi camlara su atayım ama devreye girmedi başka bir yöntemi mi var soksa far yıkama bu araç da yokmu ayrıca var ise ve çalışmıyor ise ne yapmam lazım ve muayenede bunu kontrol ettiklerini duydum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl Solution comment_401533 Farlar açıkken, far yıkayıcıları ön cam yıkayıcılarıyla birlikte çalışır ve peş peşe basınca sürekli gelmez belli aralıklarla aktif olur. Bu şartlarda, çalışmıyorsa bozuktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl Yazar comment_401534 Peş peşe derken sadece bir kere ön cama su sıkıp yıkadık ve farlara su gelmedi (farlar ise auto da idi ve yanıyordu) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401535 3 dakika önce, Melih YILMAZ yazdı: Peş peşe derken sadece bir kere ön cama su sıkıp yıkadık ve farlara su gelmedi (farlar ise auto da idi ve yanıyordu) Bir yerde arıza vardır. Peş peşe dediğim şu; yıkadınız ön camı farlara su geldi tekrar camı yıkadınız bu sefer farı yıkamıyor biraz beklemek gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl Yazar comment_401536 Bu konuda bilgi sahibi usta varmı tavsiye edebileceğiniz acaba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401537 kısa basmayla çalışmaz, biraz uzun basın. gene olmuyorsa motoru arızalıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl Yazar comment_401538 nasıl anlarım motorun arızalı olduğu nerden sökeyim ölçeyim arızalı ise değiştireyim ben muayenede sorun oluyormu acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401540 su deposunun alt kısmında, en alttaki far yıkamanın motoru. öncelikle sigortasına bakın (bu yeni aklıma geldi ). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401543 Yanlış bilmiyorsam cam suyu seviyesi belli bir miktarin altında olduğunda da far yıkama devreye girmiyor. Cam suyunu doldurup tekrar deneyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401547 Bazı markalarda 5 kere cam yıkama da 1 kere far yıkama çalışıyor. Bir kaç kere cam yıkamayı deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401548 Far Auto konumunda ortam karanlık ise çalışır . Manuel modda farları yakıp cam yıkama kolunu kendinize doğru 3 sn çekip bıraktığınızda , cam yıkamadan sonra çalışması gerekir devreye girmiyorsa problem var demektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401552 Benim araçta iki yıkamadan bir tanesinde far yıkama çalışıyor, bir tanesinde çalışmıyor. Tasarruf içinmiş, kitapçığında öyle yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401564 Far yıkama çalışsa ne olur çalışmasa ne olur araçtan inersiniz bir bardak su atar elinizle yıkarsınız hem de farı kontrol etmiş olursunuz çizik var mı diye(bende yok mesela ben öyle yapıyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401568 24 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Far yıkama çalışsa ne olur çalışmasa ne olur araçtan inersiniz bir bardak su atar elinizle yıkarsınız hem de farı kontrol etmiş olursunuz çizik var mı diye(bende yok mesela ben öyle yapıyorum) Xenon far, uzun yol sürekli durman lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın