Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20179 yıl comment_401308 Arkadaşlar merhaba 3 hafta önce babam arabanın triger bakımını yaptırmış yalnız arabayı bugün sürdüm turbo devreye girmiyor sanki hantal olmuş araba, siz böyle bi durumla karşılaştınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20179 yıl comment_401313 Triger değişiminde sente ayarına dikkat edilmeli diye biliyorum. Değişimi yapan servis/usta ile görüşüp aracı gösterin derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20179 yıl comment_401315 Ford da senteyi her usta ayarlayamaz bir veya birbuçuk diş atlamış olarak takıldıysa araba baya bir hantallaşır vede hırıltılı çalışma Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20179 yıl comment_401326 1 saat önce, Samet Öztürkk yazdı: Arkadaşlar merhaba 3 hafta önce babam arabanın triger bakımını yaptırmış yalnız arabayı bugün sürdüm turbo devreye girmiyor sanki hantal olmuş araba, siz böyle bi durumla karşılaştınız mı? Sarsıntılı çalışıyorsa triger montajı yanlış yapılmıştır. Yaptırdığınız yere götürün. Not: Trigerle turbonun hiç alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401349 trigerle turbonun alakası yok triger değişirken kolaylık olsun diye söktüğü bir hortum falan varsa kelepçesini takmamıştır veya sıkmamıştır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl Yazar comment_401740 cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar tekrar götürdüm ustaya aldı kullandı sana öyle geliyo dedi bakalım kalsın bi süre daha böyle Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın