Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400634 U dönüşü yaparken arkadan gelen motosiklet duramayacak sağ arka çamurluk ve arka kapıyı göçertti. Akşam servise bırakacağım. Tamir sürecinde başka araç verirlermi? Nasıl yaptırmam lazım arabayı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400636 Geçen hafta aynı yerden benzer hasar aldım. Öncelikle geçmiş olsun abi. Ben aracı servise bıraktım, kapı sacı değişecek bende, ikame araç serviste verebilir, yok eğer onlarda yoksa o zaman kaskondan talep edebiliyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400637 geçmiş olsun, motorsiklet bayabi hızlıymış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400638 6 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Geçen hafta aynı yerden benzer hasar aldım. Öncelikle geçmiş olsun abi. Ben aracı servise bıraktım, kapı sacı değişecek bende, ikame araç serviste verebilir, yok eğer onlarda yoksa o zaman kaskondan talep edebiliyorsun. öncelikle geçmiş olsun. bence küçük bir hasar için kapıyı değiştirmeyin derim. onarımla halledilebilir bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400640 Şimdi, Fatih büyükkale yazdı: bence küçük bir hasar için kapıyı değiştirmeyin Foto açısından çok iyi görünmüyor ancak sacda bolca ezikler/deformasyonlar mevcut. 3 yıl kadar öncede aynı yerden aldığım darbeden eziklikler, çizikler vs oluşmuştu. O yüzden sadece kapı sacının değişmesi daha iyi oldu. Kapı komple değişmeyecek. (Tabi servisi değişim yerine onarıma ikna etme konusu da ayrı olay) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400642 Şimdi, Ahmet A. yazdı: Geçen hafta aynı yerden benzer hasar aldım. Öncelikle geçmiş olsun abi. Ben aracı servise bıraktım, kapı sacı değişecek bende, ikame araç serviste verebilir, yok eğer onlarda yoksa o zaman kaskondan talep edebiliyorsun. çamurluğun durumu kapının sacından daha kötü, birinin düzeltilip birini değişiyor olması ilginç olmuş, çamurluğu düzeltecek ustalık varsa kapıyıda gözü kapalı düzeltmeli usta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400644 5 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: çamurluğun durumu kapının sacından daha kötü, birinin düzeltilip birini değişiyor olması ilginç olmuş, çamurluğu düzeltecek ustalık varsa kapıyıda gözü kapalı düzeltmeli usta. +1 katılıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400645 Şimdi, Adem Kazıl yazdı: çamurluğun durumu kapının sacından daha kötü Çamurlukta değişecek onu atlamışım yazarken.... O değilde konuyu gasp etmiş gibi oldum, @Zafer Yusoğlu Rize Atılgan Forda Yakup'un selamıyla gidince bayağı ilgilenmişleri geçen aylarda, Servis müdürü elinden gelen kolaylığı gösterecektir her konuda.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400656 @Zafer Yusoğluöncelikle çok geçmişler olsun.Servisten ikame araç iste mutlaka versinler neden dersen 10 iş gününü geçen onarımlarda vermeleri gerekiyor.diye biliyorum.Motosikletin sigortasını sormaya korkuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400665 Benim ufacık 120 lira ön tampon boyamaya bile 1 hafta corsa verdiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400669 Geçmiş olsun Teknik olarak yapılacak iş 10 iş gününü aşmazsa servis araba vermek zorunda değil, bildiğim bu. Ama veren de var tabii bu da ilişkiye ve firmaya bağlı. BUNDAN bağımsız kasko da verir, eğer anlaşmada varsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400676 3 saat önce, Ahmet A. yazdı: Çamurlukta değişecek onu atlamışım yazarken.... Geçmiş olsun. Arka çamurluk değişimi biraz kesmeli biçmeli bir işlem, hasar uç tarafta olduğundan düzeltme ihtimali olmadı mı? --2 dakika sonra eklendi-- 4 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: U dönüşü yaparken arkadan gelen motosiklet duramayacak sağ arka çamurluk ve arka kapıyı göçertti. Geçmiş olsun, motosiklet sürücüsüne birşey oldu mu, sağlık durumu iyidir umarım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın