Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399793 Akadaşlar dün lpg bakımı için gittim aracım beyinden su kaçırıyordu onu yaptırdım ve lpg enjektör bakımı yaptırdım buraya kadar herşey güzel ancak bu bakımlardan sonra aracım gazı bırakmıyor bağrıyor. vitesi boşa alıyorum devir 2500 3000 lerde bağrıyor bir müddet sonra devir normala iniyor bu sorun neden olmus olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399802 1 - başıma geldiği için söylüyorum malum kış ayındayız yerler ıslak ve karlı. paspas ıslanıp pedallara yaklaşmış gaz pedalı takılıyor olabilir. 2 - eğer usta gaz kelebeğinin oralarda filan uğraştıysa gaz teli de takılıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar Solution comment_399817 Sorun düzeltildi lpg bakımı yapan usta hortumun birini takmamıs veya çıkmıs hortum takıldı sorun düzeldi . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20179 yıl comment_400246 Yeni gördüm başlığı, bendede çok benzeri olmuştu, Araba maf sensöründen sonrasında bir yerde dışardan hava alırsa bu hareketi yapıyormuş. Hatta bende 3000 devirlere çıkıp 1-2sn bekleyip geri rölanti devrine düşüyordu ve bunu futursuzca tekrar tekrar yapıyordu. Nedenide giren hava maftan öğrendiğinden fazla olduğu için giren havaya göre benzin basıp sonrasında napıyorum ben diyip geri düzeltmesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 20179 yıl comment_417157 Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ayrı başlık açmaktansa buraya yazayım dedim. Bugün focus aracımın gaz kelebeğini temizlettim ancak rölanti 3000 devirleri buluyor bir müddet sonra 1000 devire düşüyor. Temizletmeden öncede düşük rölanti sorunu vardı. Gaz kelebeği plastik olduğu için temizletme 1000 lira masraf açar dediler ama ben başka çare olmayınca temizletmek zorunda kaldım. Bunun bir orta yolunu bulamadık ya düşük ya yüksek. Değerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20179 yıl comment_417232 Temizleyen kasap ustamıza götürüp bu nedir demedin mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın