Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1 Gazı Bırakmıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Akadaşlar dün  lpg bakımı için gittim aracım beyinden  su kaçırıyordu  onu yaptırdım  ve lpg enjektör bakımı yaptırdım  buraya kadar herşey güzel ancak  bu bakımlardan sonra aracım  gazı  bırakmıyor  bağrıyor. vitesi boşa alıyorum  devir 2500 3000 lerde bağrıyor bir müddet sonra devir normala  iniyor bu sorun neden olmus olabilir.

Solved by Bekir Delibaş

Yanıtlama zamanı:

1 - başıma geldiği için söylüyorum malum kış ayındayız yerler ıslak ve karlı. paspas ıslanıp pedallara yaklaşmış gaz pedalı takılıyor olabilir.

2 - eğer usta gaz kelebeğinin oralarda filan uğraştıysa gaz teli de takılıyor olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Sorun düzeltildi  lpg bakımı yapan usta hortumun birini  takmamıs veya  çıkmıs  hortum takıldı  sorun düzeldi  .

Yanıtlama zamanı:

hadi bakalım geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

Yeni gördüm başlığı, bendede çok benzeri olmuştu, Araba maf sensöründen sonrasında bir yerde dışardan hava alırsa bu hareketi yapıyormuş. Hatta bende 3000 devirlere çıkıp 1-2sn bekleyip geri rölanti devrine düşüyordu ve bunu futursuzca tekrar tekrar yapıyordu. Nedenide giren hava maftan öğrendiğinden fazla olduğu için giren havaya göre benzin basıp sonrasında napıyorum ben diyip geri düzeltmesi. 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ayrı başlık açmaktansa buraya yazayım dedim. Bugün focus aracımın gaz kelebeğini temizlettim ancak rölanti 3000 devirleri buluyor bir müddet sonra 1000 devire düşüyor. Temizletmeden öncede düşük rölanti sorunu vardı. Gaz kelebeği plastik olduğu için temizletme 1000 lira masraf açar dediler ama ben başka çare olmayınca temizletmek zorunda kaldım. Bunun bir orta yolunu bulamadık ya düşük ya yüksek. Değerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.