Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2015 Focus Abs Fren Mesafesi


Bekir Ilk

Soru

merhaba 2015 model benzinli focus trend x kullanıyorum. benim sorunum şu freni sonuna kadar köklediğim zaman hangi hızla gidersem gideyim abs her zaman devreye giriyor. frene aracı durduracak kadar basınca abs devreye girmeden araba duruyor. ama özellikle panik fren dediğimiz şekilde frene abanırsam hızım 5 km bile yol ve hava şartları farketmiyor abs devreye girip fren mesafesini uzatıyor. geçenlerde şehir içinde yavaş seyrederken birden kırmızı yandı ve ani bir hareketle frene bastım abs devreye girdi ve araba durmadı fren mesafesi uzadı durmam gereken noktayı da geçtim. başka bir gün yine şehir içi yavaş yavaş giderken amcanın biri önüme çıkacak oldu yine frene abandım ve sonuç yine abs devreye girdi ve amca yolun ortasına gelseydi kesin çarpardım. artı hafif yokuş yukarı çıkıyordum. bu kadar düşük hızlarda abs devreye girmesi normal değil diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Hep fren sistemini ve lastikleri suçlarız böyle durumlarda ama bazen asfalt çok aşınmış ve dümdüz hale gelir. Tutuş çok düşer böyle asfaltta. Fren yaptığınız yolun da etkisi büyük fren mesafesinde. Yeni asfaltta da denemek lazım.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.