Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 20179 yıl comment_426441 Aracimda ayni hava, asfalt, yol ve kullanim sartlarinda fabrikasyon uzerinde gelen michelin lastikleriyle fren mesafesinin uzadigini, abs'nin daha erken devreye girdigini conti'lere gecince daha iyi anladim. Ayni sartlar altinda conti'de daha gec abs devreye girip daha kisa mesafede durdugunu hissediyorum aracimin. Ayrica abs'nin erken devreye girdigini hissedenler icin acil durum fren destek sistemi ozelligi belki kafa karistiriyor olabilir. Malum bu sistem surucunun gereken sertlikte fren yapamadigini tespit ettiginde fren kuvvetini surucunun pedala basma hareketinden bagimsiz sekilde maksimuma cikariyor. Tabii bu sistemin esp gibi devreye girip girmedigini daha somut sekilde kontrol etmek zor. Ama bir etken de bu olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 20179 yıl comment_426964 Merhaba. Acilen lastikleri kontrol ettir ve degistirmeni tavsiye ederim. --8 dakika sonra eklendi-- Haziran 25, 20179 yıl Murat Salihoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20179 yıl Yazar comment_426998 Lastikler değişti. 4 lastik lassa impetus revo2+ aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20179 yıl comment_427004 Hep fren sistemini ve lastikleri suçlarız böyle durumlarda ama bazen asfalt çok aşınmış ve dümdüz hale gelir. Tutuş çok düşer böyle asfaltta. Fren yaptığınız yolun da etkisi büyük fren mesafesinde. Yeni asfaltta da denemek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20179 yıl comment_427009 Aradan altı ay geçmiş, ne oldu sorununuz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın