Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Bagaj Ve Bluetooth Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servis sağ amortisörü tek değişiyorsa iyi ben konyada aynı arızalı görülen sağ amortisörü degistirememistim 2 amortisörü ve 2 kilit modülünü değişiriz demişlerdi

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 16,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Konya'daki usta ve parça önerisi sunamam lakin parça için @ER-OL Otomotiv'e ulaşırsanız en azından piyasaya göre uygun fiyatı verir.   Söylemek gerekir mi bilmiyorum bir çok yere gitmişsiniz

• Hüseyin Kılınç
    Hüseyin Kılınç

Nihayet Fransa'dan yegenimin getirdiği Bloetooth kit ile aylarca gideremediğim arızayı çözdüm Semih bey adresinizi yollarsanız çıkan Bloetooth kiti size yollaya bilirim        

• Ali Midiliç
    Ali Midiliç

Genelde ikaz sesi araç hareket halinde bagaj açmaya basarsanız çıkıyor. Normalde ikaz vermiyor yada sürekli bir ses çıkarmıyor. Yarıda kalırsa elle sonuna kadar açıyorum bagaj kapağını, düğmeye basıp

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

3/30/2017 - 10:00 tarihinde, Hüseyin Kılınç yazdı:

Servis sağ amortisörü tek değişiyorsa iyi ben konyada aynı arızalı görülen sağ amortisörü degistirememistim 2 amortisörü ve 2 kilit modülünü değişiriz demişlerdi

Sağ taraftaki amortisörü bu sabah serviste değiştik. Şu anda gayet iyi çalışıyor. 

Bagaj amortisörü çift değişmesi gerekmez, ikisinin kodları farklı. Kilit modülü olarak da neyi düşündüler acaba. Kilit modülü bir tane, bir tane de elektrikli bagaj modülü var. Ben bir mantığa oturtamadım konya servisin yaklaşımını.

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Hüseyin Kılınç yazdı:

Hayırlı olsun maliyeti ne oldu

1300 parça + 80 işçilik gibi bir maliyeti var. Ek garanti olduğu için, %20 ödedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı olsun

Ben bluetooth modülünü daha değiştiremedim

Şuan biraz sağlık sorunlarım'la uğraşıyorum

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhaba arkadaşlar bakalm bir aksilik olmasa Fransa'da yaşayan yeğenim gelecek ve inşallah bluetooth modülünü sordurdum sıfırı 100 euor muş temmuz ayında gelecek bakalım

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Hüseyin Kılınç yazdı:

Merhaba arkadaşlar bakalm bir aksilik olmasa Fransa'da yaşayan yeğenim gelecek ve inşallah bluetooth modülünü sordurdum sıfırı 100 euor muş temmuz ayında gelecek bakalım

Umarım sıkıntısız hallolur. Bozuk modülü başka bir plan yoksa bana verir misiniz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Semih hocam inşallah hal olur.Sonra görüşürüz neden olmasın.İşini görecekse 

2012 model c- max  aracıma tavsiye edebileceğin multimedya sistemi var mı androit uyumlu olan

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Hüseyin Kılınç yazdı:

Semih hocam inşallah hal olur.Sonra görüşürüz neden olmasın.İşini görecekse 

2012 model c- max  aracıma tavsiye edebileceğin multimedya sistemi var mı androit uyumlu olan

Eğer harici bir multimedya düşünüyorsanız, modüle hiç masraf etmemek daha mantıklı değil mi? Piyasada bir çok marka ve model var, işlev ve kaliteleri hiçbir zaman içime sinmediği için bir şey söylemek benim için zor. Ama forumda açılmış konular, kullanan arkadaşlar var. Zaten çerçeve dışında hemen hepsi marka/model gözetmeksizin benzerlik gösteriyor. İsterseniz onlara bir bakın.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nihayet Fransa'dan yegenimin getirdiği Bloetooth kit ile aylarca gideremediğim arızayı çözdüm

Semih bey adresinizi yollarsanız çıkan Bloetooth kiti size yollaya bilirim

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

2012 model C-Max aracımızda da sesli kontrol, USB, AUX ve bluetooth çalışmıyor.

Yetkili servisi bluetooth modülünün arızalı olduğunu belirtti. 2050 tl+ işçilik olarak fiyat verdiler.

Servis parça kodunun "CS7T-14D212- AG" olduğunu söyledi. Dışarıdan getirilecek parçayı montaj yapamayacaklarını söylediler.

İnternet'te sonu AB-AC-AD-AF olan ilanlar var bu parçalarda uyum sorunu olur mu?

İzmir ve çevresinde bu parçayı bulabileceğimiz ve montaj yaptırabileceğimiz bir servis önerisi verebilir misiniz? 

Montaj sonrası tak çalıştır şeklinde mi? yoksa araç ile bir eşleştirme/ yazılım güncelleme yapılıyor mu?

Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Onur Ak. yazdı:

Merhaba,

Yetkili servisi bluetooth modülünün arızalı olduğunu belirtti. 2050 tl+ işçilik olarak fiyat verdiler.

Servis parça kodunun "CS7T-14D212- AG" olduğunu söyledi. Dışarıdan getirilecek parçayı montaj yapamayacaklarını söylediler.

İnternet'te sonu AB-AC-AD-AF olan ilanlar var bu parçalarda uyum sorunu olur mu?

İzmir ve çevresinde bu parçayı bulabileceğimiz ve montaj yaptırabileceğimiz bir servis önerisi verebilir misiniz? 

Montaj sonrası tak çalıştır şeklinde mi? yoksa araç ile bir eşleştirme/ yazılım güncelleme yapılıyor mu?

Teşekkürler.

Şu an uygun olan modüllere bakamıyorum ama eğer dil farkı yoksa söyledikleriniz uyacaktır diye tahmin ediyorum. Müsait olunca bakmaya çalışırım.

Modüle gelince, tavsiyem imkanınız varsa yurt dışından "çıkma" diye tabir edilen parça olarak getirmeniz. Ne yazık ki fiyatlar çok saçma. Orijinal yedek parça fiyatına hiç girmiyorum zaten. Yerli çıkmacılar da biraz tuttuğumuzu öpelim mantığıyla yaklaşıyor.

Örnek olarak;

https://www.ebay.com/itm/GENUINE-FORD-BLUETOOTH-VOICE-CONTROL-MODULE-CS7T-14D212-AG-2010-2014-/282683901161?hash=item41d14604e9:g:VgoAAOSw791Zr-c8

Onun dışında, kendiniz montaj ve değişimini yapabilirsiniz. Herhangi farklı işleme gerek yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onur bey
Konuyu ben açtım ve maalesef Türkiye'de Semih beyin dediği gibi servis ateş pahası çıkma olunca şans benim Fransada yegenim vardı o getirdi parça serisi birebir aynı olunca taktığımızda hemen çalıştı

Yanıtlama zamanı:
19.10.2017 - 22:38 tarihinde, Onur Ak. yazdı:

Merhaba,

Teşekkürler.

Hepsi olur..

module.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.