Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Bagaj Ve Bluetooth Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oto koça gittim araç bir gün orda kaldı Bluetooth modülü arızalı 2400 TL fiyat söylendi ikramla beraber 2100 TL olur muş.Yurt dışında getirme imkanı var mı  Ebay sitesinden alabilir miyim

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 16,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Konya'daki usta ve parça önerisi sunamam lakin parça için @ER-OL Otomotiv'e ulaşırsanız en azından piyasaya göre uygun fiyatı verir.   Söylemek gerekir mi bilmiyorum bir çok yere gitmişsiniz

• Hüseyin Kılınç
    Hüseyin Kılınç

Nihayet Fransa'dan yegenimin getirdiği Bloetooth kit ile aylarca gideremediğim arızayı çözdüm Semih bey adresinizi yollarsanız çıkan Bloetooth kiti size yollaya bilirim        

• Ali Midiliç
    Ali Midiliç

Genelde ikaz sesi araç hareket halinde bagaj açmaya basarsanız çıkıyor. Normalde ikaz vermiyor yada sürekli bir ses çıkarmıyor. Yarıda kalırsa elle sonuna kadar açıyorum bagaj kapağını, düğmeye basıp

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Almanya KDV'siz fiyatı 252 euro (sıfır ürün). 34 euro postası var. Gümrükte %20 ilave gelir. Kart ödemeye ufak da olsa masraf alıyorlar. Toplamda 350 euro civarı yapıyor sıfır parça, yaklaşık 1400 lira tüm masrafları ile.

İkinci el olarak ebayde bolca var gördüğüm kadarıyla. İngiltere ebay'e baktım. 80 pound civarı fiyatlar. Gümrüğü ile birlikte 600 civarı toplam masraf olur ebayde (biraz araştırırsanız daha ucuza bulunabilir sanırım).

Yine de benim gördüğüm, -AB ile -AC aynı modüller. -AC ile denediğinizde çalışmadı demiştiniz. Bluetooth arızalı olduğuna servis emin değil mi? Başka bir modül ile deneyip çalıştırmışlar mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Murat bey Ankarada çıkma modellerle denemiştiki ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Konyada yetkili servis olarak Motorcular ve oto koç aynı parçanın arızalı olduğunu söylüyor. Dün  (6.o2.2017 günü otokoç arabayı bırakıp 07.02.2017 ) günü aldım usta abi her bağlantıya baktım arızalı parçan Bluetooth modülü olduğunu söyledi. 

Kafama takılan iki yetkili servis aynı parçanın arızalı olduğunu söylüyor. Ankarada 12 adet cikma modül denemiştik 2 modülle hiç eşleşmedi diğer modüllerle arıyor ama eşleşecek cihaz bulunamadı diyor hiç çalışan bir modülle denenmedi. Bu durumda yeni modül alınmaya değer mi bu özeligide kullanmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim 

Yanıtlama zamanı:

Zor konu sizinkisi. Ustalar haklı ise sorun değil. Dışardan daha ucuza alınıp değiştirilebilir. Ancak arızalı parça BVC değil ise, bu defa geri de gönderemezsiniz. Ufak bir risk almanız lazım.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağol

Murat hocam 2 yetkili serviste İDS bağlayıp arızanın aynı parçadan kaynaklandığını tespit etmişse yanılma zor olur diye düşünüyorum .
Onun için Olcay beye söyleyip siparişi verecek
Otokoç dışarıdan gelen parçaları takmam diyor Motorcular yardımcı olabileceğini söyledi

Yanıtlama zamanı:

Parçanın takılmasında bir şey yok. Zaten siz de öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum. Yalnız montajdan sonra modülün yazılımının güncellenmesi gerekebilir. Ona da kimse yapmam diyemez (para ister ayrı :) )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar:

Araca multımedya  ses sistemi taktığımızda bluetoooth ve ses komut sistemi multimedyanın mevcut olan parçalarla bir bağlantısı oluyormu yoksa yenileriyle değişiyor mu

Hüseyin Kılınç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Böyle bir şey mi alıyoruz: http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=378

Teyp değişirse eski BVC sistemi devre dışı kalır. Teybin kendisi bluetooth fonksiyonlu ise onu kullanırsınız. Böyle bir şey yaparsanız, araçtaki otomatik park sistemi/park sensörleri ile uyumlu model seçmeye dikkat etmek gerek .

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ilginiz için sağolun Benim kendi sağlık sorunlarım dan dolayı bluetooth sorunu olduğu gibi duruyor

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun.

Benim sağ taraftaki bagaj kapağı amortisöründen de, kapak açılıp kapanırken "tak tak" sesleri geliyor bir süredir. Bakalım ne zaman açılmaz olacak :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam inşallah acılmamazlik yapmaz elle açıp kapatarak bel fıtığı oldum şimdilik sorunsuz çalışıyor bakalım selamlar

Yanıtlama zamanı:

Bagaj kapağı artık bazen açılıp bazen açılmıyor. Yarıya kadar açılıp kalıyor. Yarın sağ amortisör değişecek serviste.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.