Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409539 Oto koça gittim araç bir gün orda kaldı Bluetooth modülü arızalı 2400 TL fiyat söylendi ikramla beraber 2100 TL olur muş.Yurt dışında getirme imkanı var mı Ebay sitesinden alabilir miyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409543 Almanya KDV'siz fiyatı 252 euro (sıfır ürün). 34 euro postası var. Gümrükte %20 ilave gelir. Kart ödemeye ufak da olsa masraf alıyorlar. Toplamda 350 euro civarı yapıyor sıfır parça, yaklaşık 1400 lira tüm masrafları ile. İkinci el olarak ebayde bolca var gördüğüm kadarıyla. İngiltere ebay'e baktım. 80 pound civarı fiyatlar. Gümrüğü ile birlikte 600 civarı toplam masraf olur ebayde (biraz araştırırsanız daha ucuza bulunabilir sanırım). Yine de benim gördüğüm, -AB ile -AC aynı modüller. -AC ile denediğinizde çalışmadı demiştiniz. Bluetooth arızalı olduğuna servis emin değil mi? Başka bir modül ile deneyip çalıştırmışlar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409551 Murat bey Ankarada çıkma modellerle denemiştiki ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Konyada yetkili servis olarak Motorcular ve oto koç aynı parçanın arızalı olduğunu söylüyor. Dün (6.o2.2017 günü otokoç arabayı bırakıp 07.02.2017 ) günü aldım usta abi her bağlantıya baktım arızalı parçan Bluetooth modülü olduğunu söyledi. Kafama takılan iki yetkili servis aynı parçanın arızalı olduğunu söylüyor. Ankarada 12 adet cikma modül denemiştik 2 modülle hiç eşleşmedi diğer modüllerle arıyor ama eşleşecek cihaz bulunamadı diyor hiç çalışan bir modülle denenmedi. Bu durumda yeni modül alınmaya değer mi bu özeligide kullanmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409569 Zor konu sizinkisi. Ustalar haklı ise sorun değil. Dışardan daha ucuza alınıp değiştirilebilir. Ancak arızalı parça BVC değil ise, bu defa geri de gönderemezsiniz. Ufak bir risk almanız lazım. Mart 8, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409647 http://m.ebay.co.uk/itm/192114775786?_mwBanner= Murat bey linkteki modül 2012 Ford C- Max uyumlumu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl comment_409652 Parça numarası aynı sizin modül ile, uyar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20179 yıl Yazar comment_409654 Sağol Murat hocam 2 yetkili serviste İDS bağlayıp arızanın aynı parçadan kaynaklandığını tespit etmişse yanılma zor olur diye düşünüyorum . Onun için Olcay beye söyleyip siparişi verecek Otokoç dışarıdan gelen parçaları takmam diyor Motorcular yardımcı olabileceğini söyledi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl comment_409716 Parçanın takılmasında bir şey yok. Zaten siz de öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum. Yalnız montajdan sonra modülün yazılımının güncellenmesi gerekebilir. Ona da kimse yapmam diyemez (para ister ayrı ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl Yazar comment_409776 Arkadaşlar: Araca multımedya ses sistemi taktığımızda bluetoooth ve ses komut sistemi multimedyanın mevcut olan parçalarla bir bağlantısı oluyormu yoksa yenileriyle değişiyor mu Mart 9, 20179 yıl Hüseyin Kılınç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409802 Böyle bir şey mi alıyoruz: http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=378 Teyp değişirse eski BVC sistemi devre dışı kalır. Teybin kendisi bluetooth fonksiyonlu ise onu kullanırsınız. Böyle bir şey yaparsanız, araçtaki otomatik park sistemi/park sensörleri ile uyumlu model seçmeye dikkat etmek gerek . Mart 10, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Yazar comment_412389 Ilginiz için sağolun Benim kendi sağlık sorunlarım dan dolayı bluetooth sorunu olduğu gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412439 Geçmiş olsun. Benim sağ taraftaki bagaj kapağı amortisöründen de, kapak açılıp kapanırken "tak tak" sesleri geliyor bir süredir. Bakalım ne zaman açılmaz olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Yazar comment_412481 Hocam inşallah acılmamazlik yapmaz elle açıp kapatarak bel fıtığı oldum şimdilik sorunsuz çalışıyor bakalım selamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20179 yıl comment_413448 Bagaj kapağı artık bazen açılıp bazen açılmıyor. Yarıya kadar açılıp kalıyor. Yarın sağ amortisör değişecek serviste. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın