Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 20179 yıl comment_397694 Tabii tabii... Hiç bir zaman aklımla ve zekamla övünmedim, ama hayatımda hiç son zamalardaki kadar salak hissetmedim kendimi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20179 yıl comment_422709 arkadaşlar osmangazi köprüsünden kaçak geçiş yapanlar dikkat etsin, hgs veya ogs'ye onbeş gün içinde para yükleyerek kurtulamıyorsunuz, gişelerde bize verilen fiş ile o tutarı ziraat bankasına yatırmak gerekiyormuş, kötü bir şekilde öğrenmiş bulunmaktayım ( bügün gelen 1400 tl ceza ile ), ben hgs'ye yeterli miktar yatırarak kacak geçiş ücretinin ordan düşecegini zannediyordum ama değilmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20179 yıl comment_422710 Osmangazi'nin neden böyle ayrıcalığı varmış, ilginç doğrusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20179 yıl comment_422713 geçen hafta geçtim ordan...ogs cihazımın yapışkanı bozuldu...elimle tuttum ama okumadı...ogs gişesinde çalışan vardı..kredi kartıyla ödeyip geçmiştim...dönüşte yine ogs gişesinden geçtim okumuştu... üçüncü köprüde de sıkıntı çıktı... bide bariyer var gişelerde...kaçak geçiş olmaz sanki...okumayınca bariyer kalkmıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20179 yıl comment_422717 onur sezgin bariyer kalkmadı, gişe görevlisi nakit veya kredi kartı ile ücret ödemem gerektiğini söyledi, kullandığım araç resmi plakalı olunca, ödemeyi geri alamayacagım için, kacak geçiş uygulamasını istedim ve bana kacak gecdigime dair bir fiş verdi, iş yerine döndüğüm zaman hgs için ödenek cıkararak hgs dolumu yaptırdım ama yeterli olmadı, verilen fiş ile ziraat bankasına ödeme yapmak gerekiyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422728 3 saat önce, Onur Sezgin yazdı: bide bariyer var gişelerde...kaçak geçiş olmaz sanki...okumayınca bariyer kalkmıyor... Ben yazicaktim onur sezgin yazmis Bende en son bayramda gectim gecen sene.. tum giselerde bariyer vardi nasi kacak gectiniz hatta her gisede gorevli Belki guncelleyip bariyer kalktiysa olabilir Mayıs 31, 20179 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422804 6 saat önce, okan ali yazdı: Ben yazicaktim onur sezgin yazmis Bende en son bayramda gectim gecen sene.. tum giselerde bariyer vardi nasi kacak gectiniz hatta her gisede gorevli Belki guncelleyip bariyer kalktiysa olabilir @Bülent Çelik yazmış zati 8 saat önce, Bülent Çelik yazdı: kacak geçiş uygulamasını istedim ve bana kacak gecdigime dair bir fiş verdi Geçmiş olsun. yollar çok güzelde ben hala vapuru tercih ediyorum gidiş dönüş 70 lira osmangazi tek geçiş 65 lira + 14~19 lira arası bişide otoban Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422854 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: @Bülent Çelik yazmış zati Geçmiş olsun. yollar çok güzelde ben hala vapuru tercih ediyorum gidiş dönüş 70 lira osmangazi tek geçiş 65 lira + 14~19 lira arası bişide otoban Vapur sadece haftasonu için duydum ben.. denemedim orayı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422858 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: Vapur sadece haftasonu için duydum ben.. denemedim orayı.. cumartesi gittin 70 lirayı cebteteb ile vereyim dedim nakit geçer burda dediler verdim idoflex diye bi kart verdiler istediğiniz zaman dönebilirsiniz dediler pazartesi dönüşte kartı verdim bariyer açıldı geçtim ramazan dolayısıylaymış. yoksa pendik yalova yapmak daha mantıklı 39 lira orasıda bilet alayım diye girince çıkmıştı ctesi günü bende eskihisar-topçular yapayım dedim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın