Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366518 10 dakika önce, Erhan Erten said: Teşekkürler. Lpg den dolayı motor arıza lambası yanarsa buradan silebiliyormuyuz? Tüm hata kodlarını silebiliyorsunuz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366519 Sildik diyelim, tekrar gelecek. Yakup bey sadece uzun yola çıktığımda arıza lambası yaktı. Anlık fakir-zengin yakıt karışımından lamba yakıyor zannımca. Araçta problem varsa tabiki servise gideceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366550 Bir saat önce, Erhan Erten said: fakir-zengin yakıt karışımından lamba yakıyor zannımca. Aynen öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366563 LPG ile arıza kodu kanka oluyorlar. 2 aydır Ankara şehiriçinde ne lamba yakma ne bir problem yaşamadım. Ama iki kere şehir dışına çıktım 1 saat sonra lamba yandı. Sürekli 2500 devirin üzerinde olunca yanıyor galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366566 Şimdi, Erhan Erten said: 2 aydır Ankara şehiriçinde ne lamba yakma ne bir problem yaşamadım. Ama iki kere şehir dışına çıktım 1 saat sonra lamba yandı. Sürekli 2500 devirin üzerinde olunca yanıyor galiba. Aynen öyle. Erhan sen bir modifiyeli ELM edinsen iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20169 yıl comment_397138 Merhabalar. 2014 tdci trend x sahibiyim. Aracimi takviye ile calistirma sonucu aracim fren yagi seviyesi az diye hata vermeye basladi. Fren yaginda bir sorun yok. Forumda bazia arkadaslar ariza kodumun elm ile baglanilip silinmesi gerektigini soyledi. Bugün elm327 obd 2 cihazi aldim araca baglantim ama Forscan programi ile ariza kodlarini bir türlü silemedim. Bana ariza kodu silme işlemini anlatabilecek biri var mi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20169 yıl comment_397143 16 dakika önce, Volkan ŞİMŞEK yazdı: Bana ariza kodu silme işlemini anlatabilecek biri var mi acaba? Eğer hatanın kaynağının akü takviyesi olduğundan eminseniz, silin. Bilgisayar başında olmadığım için internetten bulduğum görselleri kullanıyorum. Mevcut forscan sürümü görüntülerden farklı olabilir. Düğmelerin üzerine mouse okunu getirdiğinizde açıklamaları yazar genelde. Bazı modüllere ulaşmak için hs-can ms-can anahtarlı elm gerekecektir. Program geçiş yapmanız için sizi yönlendirir. Önce ilk resimdeki bağlanan kablolar simgesi ile araca bağlanın. Daha sonra sol menüden simgesi sarı ünlem işareti olan DTC menüsüne gelin. İkinci resimde en altta disk simgelerinin yanında "reset dtc" düğmesi var. Modüllere ulaşmak için olduğu gibi silerken de hs ve ms can arasında geçiş yapmanız gerekecek. Aralık 28, 20169 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20169 yıl comment_397150 2 saat önce, Semih O. yazdı: Modüllere ulaşmak için olduğu gibi silerken de hs ve ms can arasında geçiş yapmanız gerekecek. 59 dakika önce Semih O. tarafından düzenlendi --3 dakika sonra eklendi-- Merhaba semih bey. Anlattiginiz gibi forscan ile araca baglandim. Ariza kodlari ekrana düştü. Asagida disket resminin yaninda ariza kodunu sil tuşu vardi. Ariza kodu seçip ona tikladim ekran yenilendi ama ariza kodu orada duruyordu. Yani bu islem sonucunda atiza kodlari silinmedi. Acaba farkli bir forscan programi mi kullanmam gerekiyor. Bir de rica etsem "Modüllere ulaşmak için olduğu gibi silerken de hs ve ms can arasında geçiş yapmanız gerekecek. " cümlesini biraz daha açar misiniz anlayamadim da. Tesekkur ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20169 yıl comment_397152 Şimdi, Volkan ŞİMŞEK yazdı: Bir de rica etsem "Modüllere ulaşmak için olduğu gibi silerken de hs ve ms can arasında geçiş yapmanız gerekecek. " cümlesini biraz daha açar misiniz anlayamadim da. Tesekkur ederim Sahip olduğunuz elm modifiyeli mi? Çöp kutusunun yanındaki ünlem bütün dtc'leri siliyor yanlış hatırlamıyorsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20169 yıl comment_397153 Şimdi, Volkan ŞİMŞEK yazdı: hs ve ms can arasında geçiş yapmanız gerekecek Volkan, eğer elm cihazın modifiyeli ise bu işlemi yaparken ekranda sana switch i hs yada ms can konumuna getirmen için uyarı verecektir. Elm cihazının üzerinde switch tuşu var mı yani modifiyeli mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397188 9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Volkan, eğer elm cihazın modifiyeli ise bu işlemi yaparken ekranda sana switch i hs yada ms can konumuna getirmen için uyarı verecektir. Elm cihazının üzerinde switch tuşu var mı yani modifiyeli mi? herhangi bir tuş yok cihazın üzerinde. aşağıda resmi bulunan cihaz benim aldığım. evet o ünlem olan kutucuğa tıkladığımızda arıza kodu silinsin mi diye soruyor. evet diyorum ekran kendini yeniliyor ama ne ekrandaki kodlar gidiyor ne de araçtaki hata uyarısı. modifiyeli elm nedir? yanlış bir cihaz mı almışım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397198 Şimdi, Volkan ŞİMŞEK yazdı: yanlış bir cihaz mı almışım? Yanlış evet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397208 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Volkan, eğer elm cihazın modifiyeli ise bu işlemi yaparken ekranda sana switch i hs yada ms can konumuna getirmen için uyarı verecektir. Elm cihazının üzerinde switch tuşu var mı yani modifiyeli mi? herhangi bir tuş yok cihazın üzerinde. aşağıda resmi bulunan cihaz benim aldığım. evet o ünlem olan kutucuğa tıkladığımızda arıza kodu silinsin mi diye soruyor. evet diyorum ekran kendini yeniliyor ama ne ekrandaki kodlar gidiyor ne de araçtaki hata uyarısı. modifiyeli elm nedir? yanlış bir cihaz mı almışım? --1 dakika sonra eklendi-- ne yapmam gerekiyor peki? bu ürünü iade mi edeyim. görselini paylaştığınız ürünün linki var mı sizde? nereden alabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20169 yıl comment_397211 Şimdi, Volkan ŞİMŞEK yazdı: nereden alabilirim? Aldığını iade etmek evet, Elm başlığında bizim verdiğimiz linkler var oradan bakabilirsin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın