Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl comment_391516 merhabalar yaklaşık 1 ay önce silkeleme problemi yüzünden kavrama değişti şimdide inceden bir çekirge sesi tarzından bir ses gelmekte devir daimle alakalı olabilrmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl comment_391517 Şimdi, bektas ceylan yazdı: merhabalar yaklaşık 1 ay önce silkeleme problemi yüzünden kavrama değişti şimdide inceden bir çekirge sesi tarzından bir ses gelmekte devir daimle alakalı olabilrmi ? Her sey olabilir... Yaptirgidiniz yere goturdunuz mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl Yazar comment_391518 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Her sey olabilir... Yaptirgidiniz yere goturdunuz mu? serviste yapıldı usyamıza gittik devir daim değişmesi gerekebilir oda değilse direksiyon yatağı gibisinden bişey dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl comment_391519 Şimdi, bektas ceylan yazdı: serviste yapıldı usyamıza gittik devir daim değişmesi gerekebilir oda değilse direksiyon yatağı gibisinden bişey dedi Ustamiz dedigin? Kavrama degisen yer degil dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl Yazar comment_391520 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Ustamiz dedigin? Kavrama degisen yer degil dimi? sanayide ustanın görüşü o. kavrama serviste garantiden değişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl comment_391522 Şimdi, bektas ceylan yazdı: sanayide ustanın görüşü o. kavrama serviste garantiden değişti Servise gitsene o zaman? Niye bize nostradamus muamelesi gösteriyosun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl Yazar comment_391524 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Servise gitsene o zaman? Niye bize nostradamus muamelesi gösteriyosun. sesin artmasını bekliyorum kavrama değişimdede oldu sesin artması gerekiyomuş şu an zor duyuluyor burada bahsetmem ise başından bu olay geçen varsa paylaşır diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20169 yıl comment_391540 Bir saat önce, bektas ceylan yazdı: sesin artmasını bekliyorum kavrama değişimdede oldu sesin artması gerekiyomuş şu an zor duyuluyor burada bahsetmem ise başından bu olay geçen varsa paylaşır diye Araci gormeden duymadan boyle bir sesi yasamis insan aramizda olsa dahi anlayamaz tahmin edemez. O yuzden afaki bir soru olur. Cevap beklemeyin bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20169 yıl comment_391883 Ne sesi olursa olsun servis normal diyecek onu biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar comment_392595 28.11.2016 - 14:49 tarihinde, Enes Andıç yazdı: Ne sesi olursa olsun servis normal diyecek onu biliyorum dediğiniz gibi oldu servis ses yok diyor, hatta diğer araçlarla karşılaştırdık sizin araç daha sessiz dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392619 sen o sesi bi kaydette at bakalım dinleyelim ben bu seslerden çok çektim bakarsın tanırım birde ses tam hangi bölgeden geliyor onu yaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar comment_392676 1 saat önce, Enes Andıç yazdı: sen o sesi bi kaydette at bakalım dinleyelim ben bu seslerden çok çektim bakarsın tanırım birde ses tam hangi bölgeden geliyor onu yaz motorun sağ tarafından devirdaim bölgesinden geliyor TRIM_20161201_135055.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392686 5 dakika önce, bektas ceylan yazdı: motorun sağ tarafından devirdaim bölgesinden geliyor TRIM_20161201_135055.mp4 Zamanında sizin dert ettiğiniz sesi bende dert edip servise gitmiştim,konusuda burada : orada da okuyacağınız gibi servis bunu çok normal olarak gösterdi. Forumdan sevdiğim bir abimin arabasında da aynı şeyi duyunca dert edilmeyecek bir şey olduğu kanısına vardım. Sizde içinizi rahatlatmak için servise gidebilirsiniz ama büyük ihtimal aynı şeyleri duyup döneceksiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar comment_392689 Şimdi, Semih G. yazdı: Zamanında sizin dert ettiğiniz sesi bende dert edip servise gitmiştim,konusuda burada : orada da okuyacağınız gibi servis bunu çok normal olarak gösterdi. Forumdan sevdiğim bir abimin arabasında da aynı şeyi duyunca dert edilmeyecek bir şey olduğu kanısına vardım. Sizde içinizi rahatlatmak için servise gidebilirsiniz ama büyük ihtimal aynı şeyleri duyup döneceksiniz teşekkürler paylaşımınız için ama benim sorunum pıslama sesi değil cırcır diye bir ses gelmekte rölantide servise gittim 2 gün önce her şey normal dediler yapacak bir şey yok dediğiniz gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392690 Şimdi, bektas ceylan yazdı: teşekkürler paylaşımınız için ama benim sorunum pıslama sesi değil cırcır diye bir ses gelmekte rölantide servise gittim 2 gün önce her şey normal dediler yapacak bir şey yok dediğiniz gibi Sorduğunuzun tırtır sesi olduğunu anladım,videoda farkettiyseniz o ses benim araçtada bahsettiğim diğer araçta da var. Yani servis bir bakıma haklı bu konuda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın