Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390129 Arkadaşlar haftasonu yaylaya yukarı doğru çıkarken 3 vites ağır ağır ilerlerken sülük devirde kullanımda 1500 2000 arası vites değiştirmeye çalıştığımda motordan değişik bi ses geldi duam nasıl bi ses OLDUĞUNU tarif edemiycem benim tahminim motor turboya girmediği için gelen bi ses olabilirmi nasıl bi ses gelir böyle bi durumda teşekkürler burada bi kaç gün önce geri viteste ses geliyordu geri taktığımda ılerlerken vuung diye bi ses ama artık gelmıyo neden olabılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390134 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390136 Ben sorudan pek birsey anlamadim. Anlayan olacagini da sanmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390175 Turbo, motorun çalıştığı her devirde aktiftir. Egzoz manifoldundan egzoz gazı geçtiği sürece döner. Geçen egzoz gazı debisi azken yavaş döner, egzoz gazı debisi fazlayken turbonuz hızlı döner ve verimli bir hâl alır. Gelen sesi siz bile tabir edemezken burdan yardım beklemeyin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın