Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20169 yıl comment_389521 Arkadaşlar usb girişin bir fotosunu atabilirmisiniz. Usb kısmının icinde sadece metal tırnaklar var. Usb enerjilenmiyor ve okunmuyor. Plastik bir kısımda vardı gibi geliyor bana kırmış olabiliriz. Birde bu kısmı nasıl silebiliriz eğer kırdıysak değişmek gerekecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20169 yıl comment_389525 Plastik ve çaprazdan bakınca üstünde 4 tane pin olması lazım. Şuan foto atamıyorum ama bilgisayar vs hepsi aynıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20169 yıl comment_389531 Geçmiş olsun .en kolayi.yaninizda android sarj cihazi kablosu varsa arkasina bakin aynisi Kasım 13, 20169 yıl Ahmet sarıca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl comment_389662 benim arabada usb den şarj olmuyor amma velakin flash disk bağlayınca çalışıyor. sanırsam voltaj düşük geliyor bayağı. usb şarjı için çakmaklığa takılan zımbırtılardan aldım onu kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl Yazar comment_389676 Şarj için yetersiz olduğunu biliyorum. Sanırım bizim ufaklık flash belleği çekerken kırmış içindeki Plastik kısmıRadyo dinlemeyi sevmiyorum tek sıkıntı o Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl comment_389677 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: Şarj için yetersiz olduğunu biliyorum. Sanırım bizim ufaklık flash belleği çekerken kırmış içindeki Plastik kısmı Radyo dinlemeyi sevmiyorum tek sıkıntı o alternatif olarak dvd yazabilirsin 4.5GB Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl comment_389727 Peki bende hem usb hata veriyor hemde Bluetooth hata veriyor bunların sebebi nedir peki bilen varmı) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl comment_389735 25 dakika önce, Engin P. yazdı: Peki bende hem usb hata veriyor hemde Bluetooth hata veriyor bunların sebebi nedir peki bilen varmı) Hatanın ne olduğunu da söyleseniz. Teyp hiç görmüyorsa usb belleğin formatından kaynaklıdır. Fat32 olarak biçimlendirip deneyin.Bluetooth için hatanın ne olduğunu söylemeniz daha iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl comment_389755 6 saat önce, Volkan Ö. yazdı: Radyo dinlemeyi sevmiyorum tek sıkıntı o Aaa radyo var mıydı onlarda yahu, bir yaşıma daha gireceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 20169 yıl Yazar comment_389759 Aaa radyo var mıydı onlarda yahu, bir yaşıma daha gireceğim. Şahsuvarda kuzu bir kaç gün misafir. Artik Kaan abinin ekibin ellerinden öper Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın