Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20169 yıl comment_387728 Merhaba arkadaşlar. Aracım 2013 model 1.6 Tdci Trend X paket. Sorunum araç soğukta çalıştığında eğer gaz vermezsem stop ediyor. Hatta geçen gün sabah stop etti bir daha çalıştıramadık aracı bırakıp gittim öğle vakti hava biraz yumuşamıştı tekrar denedim çalıştı bu kez. Bu sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir? Aracın rölanti devri çok düşük gibi geliyor bana. 1000 devir göstergesinin altındaki çizgide rölanti devri. O çizgi 750 devir galiba benim araçta 750 ile 800 devir arasında çalışıyor rölantide. Sıcak yada soğuk hava farketmiyor rölanti devri hep aynı yerde neredeyse. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20169 yıl comment_387729 Soğuk iken rölanti devri 1200 rpm dir. Motor sıcaklığı normale dönünce 900 rpm civarına sabitleniyor. Sizdeki sorun aku olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20169 yıl Yazar comment_387738 20 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Soğuk iken rölanti devri 1200 rpm dir. Motor sıcaklığı normale dönünce 900 rpm civarına sabitleniyor. Sizdeki sorun aku olabilir. Teşekkürler. Yarın gidip ölçtüreyim bakalım aküyü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20169 yıl comment_387745 Bakımları orjinal parçalarla yapmıyorsanız eğer yakıt filtresi donuyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20169 yıl Yazar comment_388117 Aküyü ölçtürdüm 12.2 çıktı değer. Araba çalışınca hemen yükseliyor. Sorun akü değildir muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20169 yıl comment_388145 Bir saat önce, Hasan Ay yazdı: Aküyü ölçtürdüm 12.2 çıktı değer. Araba çalışınca hemen yükseliyor. Sorun akü değildir muhtemelen. araba çalışırken aküye direk alternatörden elektrik gelir onu ölçersiniz. araba çalışırken akü ölçülmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20169 yıl comment_388163 Bakımları orjinal parçalarla yapmıyorsanız eğer yakıt filtresi donuyor olabilir. Aynen yakıt filtresini değiştirin yakıtta donuyodur belki opet yada shellden alın yakıtı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl Yazar comment_388244 11 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Aynen yakıt filtresini değiştirin yakıtta donuyodur belki opet yada shellden alın yakıtı. Yakıtı sürekli olarak Opetten alıyorum. -27 miş donma derecesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20169 yıl comment_391308 Hasan bey nasıl oldu durum bir düzeldi mi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl Yazar Solution comment_393059 Merhaba arkadaşlar. Sorunum çözüldü. Sorun filtreden kaynaklanıyormuş. zaten bakımdan sonra ortaya çıkmıştı sıkıntı. Filtrenin takıldığı plastik yuvadaymış daha doğrusu sorun hava alıyor dedi usta. Yenisi ile değiştik komple plastik yuvası ile birlikte yani. Şimdilik sıkıntı yok bakalım aracın devride düzeldi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın