Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62376 Benim Focus 2de cenmax var sadece sesli uyarı veriyor. Serviste taktırmıştım gayet kullanışlı ve memnunum. Bim'deki iyiymiş fiyatıda uygun . serviste ne kadara taktırmıştınız? modelin adı ne idi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62378 serviste ne kadara taktırmıştınız? modelin adı ne idi ? Cenmax al işte , 100 lira felan pazarlık gücüne bağlı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201214 yıl comment_62479 serviste ne kadara taktırmıştınız? modelin adı ne idi ? 1-1,5 sene oldu 100 civarıydı sanırım montaj dahil. Yine aynı fiyatlardır aşağı yukarı. Tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66272 ben servise sordum cenmax 6245 diye bir model ( cenmax'ın kendi sitesinde bulamadım bu modeli) işçilik dahil görüntülü 220 , görüntüsüz 180 dediler. ne yapcaz bu park sensörü işini karar veremedim.servise gidip 220 mi bayılsam,dışarıda mı taktırsam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201214 yıl comment_66279 Dışarıdan taktır, hiç fazladan para bayılma servise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201213 yıl comment_120566 Merhabalar, benim park sensörüyle ilgili bir sorum var. 2011 focus titanium olan aracımda park sensörü mevcut; ancak sesini yükseltmek istiyorum. Servislere telefon ettim ama herkes bir yere aktarırken kapanıp gidiyor telefon.. Boşu boşuna yarım saat telefonda harcamış oldum. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mıdır? Bu arada aracın menüsünde bulunan ayarlar'ı 3 kere kontrol ettim, park sensörüyle ilgili bir ayar yok. Henüz kitapçığına bakmadım ama ondan da pek umudum yok açıkçası. Şimdiden teşekkürler. Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201213 yıl comment_120585 Merhabalar, benim park sensörüyle ilgili bir sorum var. 2011 focus titanium olan aracımda park sensörü mevcut; ancak sesini yükseltmek istiyorum. Servislere telefon ettim ama herkes bir yere aktarırken kapanıp gidiyor telefon.. Boşu boşuna yarım saat telefonda harcamış oldum. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mıdır? Bu arada aracın menüsünde bulunan ayarlar'ı 3 kere kontrol ettim, park sensörüyle ilgili bir ayar yok. Henüz kitapçığına bakmadım ama ondan da pek umudum yok açıkçası. Şimdiden teşekkürler. Saygılar. Araç focus 2 sanırım çünkü konu bununla alakalı. Araç Titanium X mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201213 yıl comment_120860 Yakup Bey merhaba, araç titanium X değil, sadece titanium.. Azmin zaferi sonucunda servise sormayı başardım, titanium X'lerde vardır dedi park sensörü, bizimki sonradan takılmış belli oldu Artık yarın sanayide elektrikçi/tesisatçı ustamla bakarız sesi artıyor mu diye. İlginize teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201213 yıl comment_120861 Aynen öyle, bagajı açın sağ veya sol kısımda plastik aksam var üstdeki bagaj örtüsünün konduğu yer onun içlerine bakın oraya koymuşlar mı? birde yine sağ sol sac'ı saran döşemeyi sökün altına bakın.. Orada ses'i çıkartan mekanizma var onun üzerinde 2 kademe varsa vardır yoksa yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın