Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41787 estağfurullah, merkez sizsiniz.. ben merkeze derdimi anlatıyorum:)).. karar verelim, patlak mı değil mi??) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41788 Çok güzel Çekmişsiniz gerÇekten. Bunları servise not ettirmek lazım. Hatta bence şöyle yapalım, biriktirelim biriktirelim. Sony li focuslar geldiğinde bastıralım servise, bu üretim hatalı diye, bize sony li sistem kurun diyelim. Yapmazlar m? Hadi ya, yaparlar de, yaparlar de, hadi de yaparlar de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41789 yapsınlar, niye yapmadıklarına şaşıyorum zaten.. niye bu fark, neden bu ikinci dünya vatandaşı muamelesi!!??.. 50 bin,60 bin tl öde, amerikadaki eşdeğerinden daha fazla öde hem de, sony ses sistemini esirge.. olacak iş değil.. yine kızdım:((.. Ben bu sesi çekmek zorundamıyım?., çektiğim sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim acım hafifler diye.. bakalım, belki youtube dan da sesimizi duyan ford yetkilileri olur, belki amerikadan bile seslenirler:)).. Ocak 11, 201214 yıl Mustafa Anil tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41790 Mustafa Bey, çok güzel bir çekimle belgelemişsiniz olayı. Ben ki en ufak tıkırtıdan rahatsız olurum. Böyle bir ses çekilir gibi değil. Şahsen başıma gelseydi böyle bir durum; servise götürürdüm, servis müdürü dahil herkesi toplardım arabanın başına, yeni speaker mı getiriyorlar, trim mi yeniliyorlar, yeni kapı mı getiriyorlar artık birşekilde çözülecekti o sorun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41791 O hoparlörler patlak falan değil. Sorunu da yok. O ses trimlerden geliyor. Sökülüp adam gibi izolasyon yapılması yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41797 bağışlayın, trim nedir mertol bey??? servis düzeltebilir mi kolayca, öyleyse gideyim hemen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41801 Trim=Kapılardaki plastik kaplama.. Servis keyfi isterse yapar. bitüm folyo alıp arka tarafına yapıştırsın. Olmadı epoksi alın kendiniz fırçayla sürün o da olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41802 sizin açıklamanız doğrultusunda servise gidip, izah etmeye çalışacağım.. bakalım ne diyecekler.. ama bir de şu var, servisteki usta, arabanın ön camından şasi numaralarımızı alıp, form doldurup merkeze gönderecekti.. göndermiştir mutlaka. ordan yanıt bekleyecek ve bizi haberdar edecekti.. bekleyelim mi biraz daha.. veya şu an aklıma bir hinlik geldi, forda bizzat yazsam, youtube a eklediğim bu video linkini onlara da göndersem, bizzat izleyip bana geri dönerler mi acaba:))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41805 Bence birazcık bekleyin, beklemekten sıkıldıysanız servisle iletişime geçin. Ne oldu diye sıkıştırın. Bakın şöyle şöyle videolar çektim. Olmazsa sizin de yardımınızla direk forda yazalım falan diyin, bu hem servis ile ikili ilişkilerinizi bozmaz, hemde servis bu adam bu işin peşinde, işini bir an önce halledelim de otosanla aramızda problem olmasın mantığına girebilir. Bu şekilde bir taşla 3 kuş vurmuş olabilirsiniz. Kuş 1: Cızırtı Kuş 2: Servis Kuş 3: Otosan :huh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41806 Hoparlör iyi yerleşmemiş,gevşek kalmış,patlak filan diil...Kapı plastiğini açıp sıkıştırdılarmıdı tamamdır..Hiç can sıkıcı bişi deiil....Benim arabadaki sürücü kapısındaki tıkırtı gibi..Montaj aşamasında bazen tam oturtmadan çıkartıyorlar banttan,yarım yamalak kontrol de edildiyse böyle geçiyor satışa...Araba yetiştirmeye çalışırlarsa aceleyle böyle olur işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41816 yapsınlar, niye yapmadıklarına şaşıyorum zaten.. niye bu fark, neden bu ikinci dünya vatandaşı muamelesi!!??.. 50 bin,60 bin tl öde, amerikadaki eşdeğerinden daha fazla öde hem de, sony ses sistemini esirge.. olacak iş değil.. yine kızdım:((.. Ben bu sesi çekmek zorundamıyım?., çektiğim sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim acım hafifler diye.. bakalım, belki youtube dan da sesimizi duyan ford yetkilileri olur, belki amerikadan bile seslenirler:)).. Türk vatandaşı olmak böyle bişiy eyvallah demeye alıştığımız hatta tepki koyamadığımız için böyle yapcak bişiy yok anlayışlı milletiz sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41817 Bülent Ersoy feat Tarkan ne olay olmuş. Ayrı bi konu açmak lazım bunun için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41829 Ümit Bey, tam da dediğinizi yaptım yazdım. video linkini de verdim, lÜtfen izleyin dedim.. ama Mertol Bey, trimlerden,izolasyondan diyor, Bora Bey ise " kapı plastiğini açıp sıkıştırdılarmı tamamdır' diyor.. yarın servise gidip bu iki yorumu da ustaya ileteceğim.. bakalım ne diyecek.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın