Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20169 yıl comment_385503 Arkadaşlar merhaba; Aracım ile küçük bir kaza yaptım. Ön tampon eki ve marşpiyelde küçük kırıklar ve boya dökülmesi oluştu. Onarım mı yaptırsam ya da yeni mi alsam daha iyi ve uygun olur. Onarım fiyatı araştıramadım ama yeni parça araştırdım Ön tampon eki için 200TL marşpiyel takımı için 250TL boyalı fiyat verdiler. (spoylercenter diye bir firma) Sizin önereceğiniz yedek parça firması ya da onarım yapan firma var mıdır? ( Anadolu yakasında) Focus 3 HB Beyaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20169 yıl comment_385788 geçmiş olsun. aracınızdaki parçalar orijinal mi? orijinalse tamir ettirin. spoylercenter vb gibi firmalardan alacağınız büyük ihtimalle fiberdir ve kolay kırılır. plastik tamirci muhtemelen her sanayide vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl Yazar comment_386211 Parçalar orjinal mi bilmiyorum aldığımda üzerindeydi. Bulunduğum yer küçük bu yüzden İstanbulu araştırmam gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386290 10/24/2016 - 03:47 tarihinde, Ozan Kar yazdı: geçmiş olsun. aracınızdaki parçalar orijinal mi? orijinalse tamir ettirin. spoylercenter vb gibi firmalardan alacağınız büyük ihtimalle fiberdir ve kolay kırılır. plastik tamirci muhtemelen her sanayide vardır. Fiber parcaya plastik tamirciler mudehale edebiliyor muymus? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl comment_386299 21 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Fiber parcaya plastik tamirciler mudehale edebiliyor muymus? bilmem, orijinalse tamir ettirin dedim zaten. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın