Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20169 yıl comment_385596 Çelik standart olarak var Alüminyum alaşımlı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20169 yıl comment_385631 Öncelikle hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Sınıfında en çok yakan motor seçilmiş. LPG taktırılırken sübapların değiştirilmesi şart bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20169 yıl comment_385638 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Çelik standart olarak var Alüminyum alaşımlı yok. TR'de bizim millet ,alüminyum alaşımı çelik jant sanıyor Yakup arkadaşta ondan çelik demiştir.Hatta geçen kargo ile benim titanium jantları gönderiyordum 2 tane amca benim jantları gördü dediki : - Jantlar çelik mi yeğenim ? -Yok dedim amca alüminyum alaşım.Şu çevrende gördüğün senin çelik jantlı dediğin arabaların jantlarıda alüminyum alaşım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20169 yıl comment_385936 manuel mi bu araç? eğer öyleyse otm. olanı ne kadar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 20169 yıl comment_385937 Öncelikle hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Sınıfında en çok yakan motor seçilmiş. LPG taktırılırken sübapların değiştirilmesi şart bence.. Lgp de en sorunsuz kore ve japon markaları Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın