Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383648 goodyear eagle f1 asymmetric 2 xlgoodyear eagle f1 asymmetric 2 no-fp lastik arasında ki fark nedir acaba bilginiz var mı ? Netten biraz araştırdım. Tam emin olmamakla beraber.Lastiklerde FP jant korumali lastik demekmiş.No-FP den anladigimda jant korumali olmadıgı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383649 XL= Extra Load ( yük endeksi, lastiğin azami hizmet yükünü belirtir) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383660 44 dakika önce, Serdar yaman yazdı: goodyear eagle f1 asymmetric 2 xl goodyear eagle f1 asymmetric 2 no-fp lastik arasında ki fark nedir acaba bilginiz var mı ? FP "Flange protection" kısaltması, yani lastiğin kenarında janttan dışarı taşan ve jantı sürtmelere karşı koruyan güçlendirilmiş kauçuk bant varlığı. Bkn. foto XL ise "Extra Load". 3 psi fazla basarak yük endeksini 3 birim yüksek tutabiliyorsun. Ama lastiği fena halde sertleştiriyor. Yani No XL with FP al. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383661 FP "Flange protection" kısaltması, yani lastiğin kenarında janttan dışarı taşan ve jantı sürtmelere karşı koruyan güçlendirilmiş kauçuk bant varlığı. Bkn. foto XL ise "Extra Load". 3 psi fazla basarak yük endeksini 3 birim yüksek tutabiliyorsun. Ama lastiği fena halde sertleştiriyor. Yani No XL with FP al. Xl olan lastik adedi 50 tl daha fazla focusa xl almıştım fp alıyorum o vakit Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383662 13 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Xl olan lastik adedi 50 tl daha fazla focusa xl almıştım fp alıyorum o vakit Evet, özellikle Ayhan'ın müdahalesinden sonra XL tamamıyle gereksiz olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383664 Evet, özellikle Ayhan'ın müdahalesinden sonra XL tamamıyle gereksiz olacaktır. [emoji4] Çok sesli güldüm buna hocam [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]200 tl ayhan hocanın parası oldu cepte [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383689 FP "Flange protection" kısaltması, yani lastiğin kenarında janttan dışarı taşan ve jantı sürtmelere karşı koruyan güçlendirilmiş kauçuk bant varlığı. Bkn. foto XL ise "Extra Load". 3 psi fazla basarak yük endeksini 3 birim yüksek tutabiliyorsun. Ama lastiği fena halde sertleştiriyor. Yani No XL with FP al. Cem abi birşey danışcaktım abi sana.Yanak kalınliğı azaldığı için xl olmasında fayda yokmudur?Bir iki kere daha denk gelmiştim daha öncedende xl için gerek yok demiştin.Lastiğin çakırda çukurda balon yapma riskini azaltmıyormu xl olunca. Sorum kısaca şu. Neden xl olmalı, neden xl olmamalı?Şimdiden teşekkürler abicim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383695 XL lastiklerin temelinde yanaklar daha serttir doğru ama belli yük altında kalmayacaksa araç, anlamsız. Genelde ağır araçlarda standart olarak tercih ediyor üretici. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383697 XL lastiklerin temelinde yanaklar daha serttir doğru ama belli yük altında kalmayacaksa araç, anlamsız. Genelde ağır araçlarda standart olarak tercih ediyor üretici. Işte benimde merak ettiğim konu gündelik kullanımda uzun yol ve şehir içi kullanımlar düşünülerek nekadar gerekli veya değil. Sert bir çukura bi anlık dalginlıkla girince neler getirir veya neler götürur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383700 Işte benimde merak ettiğim konu gündelik kullanımda uzun yol ve şehir içi kullanımlar düşünülerek nekadar gerekli veya değil. Sert bir çukura bi anlık dalginlıkla girince neler getirir veya neler götürur. Valla pirelli p zero nero gt 3 kez jantımı eğdi ve lastikte tık yok. Belki ucuza kaçıp kötü lastik alsam lastiği balon yapmam içten bile değildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20169 yıl comment_383703 Valla pirelli p zero nero gt 3 kez jantımı eğdi ve lastikte tık yok. Belki ucuza kaçıp kötü lastik alsam lastiği balon yapmam içten bile değildi. Sendeki lastik bendekine gore daha kalin yanak abi. Dusunki sen janti eğmişsin. Aklımda deli sorular Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın