Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39673 Paylaşım için Teşekkürler Bugatti Focus'u ilk kez gördüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39694 Resimlerden gördüğüm kadarıyla hep Hecbek focusları modifiye yapmışlar, sedan kasalar modifiyeye elverişli değilmidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39701 Resimlerden gördüğüm kadarıyla hep Hecbek focusları modifiye yapmışlar, sedan kasalar modifiyeye elverişli değilmidir. Modifiye Tutkunları HB tercih etmiş demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl Yazar comment_39714 ford focus un HB i her zaman modifiyecilerin favorisi olmuş,ayrıca resimlerde görülen sarı focus da photoshop olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39715 Bu kadar çok fotoğraf olunca beğeni ifade etmek çok kolay değil. Ama bir kısmı gerçekten maymuna çevirmiş arabayı... Mecburen zevk meselesi deyip, omuz silkip geçeceğiz. Bakalım Mk.3'ü neler bekliyor? Paylaşım için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39735 Biloyu tanıyorsun.. Bilo'yu tanımayan var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201214 yıl comment_39741 Yok, Yok sedana fazla gitmiyor. Ben sözümü geri aldım. Heçbeklere daha güzel yakışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl Yazar comment_39861 benim arabam sedan ama modifiye hb e yakışıyor .. Ocak 2, 201214 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39862 Yahu bunlar "çirkin" araba yarışmasından kareler mi? Bu modifiyelerde amaç nedir? Şişik görünmek mi? Bakışları toplamak mı? Yoksa gerçekten performans artışı mı? İşlevsellik nerede kaldı? Takılan onca spoylerin hangisi aerodinamik iyileşme sağlıyor acaba? Hiç rüzgar tüneline girmiş mi? Dışta 400 BG görüntüsü içte 1.6 çipli atmosferik motor, ben diyeyim 110 sen de 120 BG. Ben anlamlandıramıyorum bu kadar yatırımı... Ayrıca sıkıldım bu "...mış gibi" yapma sendromundan! İyisi mi susup köşeme çekileyim, kimsenin de hevesini kırmayayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39863 şu modifiye işini sevemedim gitti.. hele hele alçaltılmış arabalar o kadar kötü duruyor ki anlatamam benim nazarımda.. mk1 kasalara yapılan modifiyeler bence çok kötü olmuş tam apaçi arabası... mk2'ler nispeten daha iyi.. 3. ve 5. resimdeki beyaz araçları beğendim bile diyebilrim.. ama zevk meselesi.. modifiye bana uymuyor.. her zaman derim, modifiyeye birsürü para harcayacağıma, daha donanımlı orijinal bir araç alırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl Yazar comment_39933 modifiye bence zevk işi ..6 bin tl lik arabaya 10 bin tl para harcayan insanlar var bunlara git 16 bin tl lik arabaya bin demek yanlış olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39934 modifiye bence zevk işi ..6 bin tl lik arabaya 10 bin tl para harcayan insanlar var bunlara git 16 bin tl lik arabaya bin demek yanlış olur.. O da güzel Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın