Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl comment_375902 arkadaşlar merhaba; Bugün almış olduğum Focus Trent x 2013 marka aracımın expertiz bakımında kontrol eden arkadaş araç boşta iken titreme yaptığını ve bununda enjektörden kaynaklandığını söyledi. baktırmam gerektiğini ver ilerde motora kadar sıkıntı çıkarabileceğini söyledi. ford yetkili servisi ile görüşmemde böyle bir sorun olduğunu ve baktırmak istediğimi söyledim. Servis bu kasalarda titremenin olduğunu çok fazla önemli bir sıkıntının olmadığını söyledi. Burda kim doğru kim yanlış söylüyor anlayamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl Solution comment_375903 Titreme var evet bu doğru ama ne kadar olduğu önemli. Eğer belli bir seviyede kalıyorsa servisin dediği doğru; enjektör kaynaklı bir şey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl comment_375906 Titreme göreceli olabilir ilgilenen kişiye göre. Bende de vardı yanlış hatırlamıyorsam 1500-2000 devire kadar yapıyordu servis bunun fazla olduğunu ve mottor takozlarının değişmesi gerektiğini iletmişti. Garantiden değişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl Yazar comment_375907 öncelikle ilgin için teşekkür ederim. titreme öyle aşırı değil fakat şöför koltuğundayken rahatlıkla hissediyorum. neyden kaynaklanma olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl comment_375909 Bilemem . Gerçi sizin araç dieselmiş onlarda fazla olabilir.. 3. kişiye / servise danışın eğer içinize sinmezse. Ağustos 15, 20169 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl Yazar comment_375910 Teoman Bey; araç boşta iken bu titremeyi hissetiyorum bakan arkadaşda enjektör den kaynaklı diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl comment_375911 Dediğim gibi siz 3. kişi / servise gösterin. Belki diesellerde böyledir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl Yazar comment_375913 servise gittim zaten experten cıkım servisde alakası yok diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl comment_375926 bende de aynı titreme vardı araç park halinde rolantide hissediliyordu. motor takozları değişince geçti.belirli bir süreden sonra tekrar etti (1 yıl kadar sonra) tekrar değiştirdik. dizellerde normal çok aşırı bir titreme yoksa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl Yazar comment_375929 Reşat abi forumlardan incelediğim kadarıyla söylemiş olduğun gibi motor takozlarından olabiliyormuş. bayiye götürdüğümde bunu özellikle söyleyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20169 yıl comment_376185 Motor kulağı(takozu) bu parçadan kaynaklanıyor genelde rolantideki titreme ,değişince geçiyor ama enjektorden de yapabilir bazen .Zaten aracı fordda bilgisayara bağlatın sorun enjektördeyse bilgisayar zaten enjektör hatası verecektir.Fordların genelinde var bu titreme genelide motor takozundan dolayı titriyor şuan benim aracımda da var bu titreme ama nedeni motor takozu bilgisayara bağlatınca hata vermiyor eğer enjektörde sorun olsaydı kesinlikle hata verirdi.Sizin araca bakan kişide forda yabancı olduğu için forddaki bu titreme olayını bilmiyordur...Bence sizin motor takozunda sorun o da çok önemli değil bence...Bilgisayara bağlatın aracı herhangi bir hata vermiyorsa sorun takozdur. Araç kaç km de bu arada? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20169 yıl Yazar comment_376578 Çağlar Abi; Araç 88 binde araçı aldığım gün ekspertize götürdüm. açıkcası makinaya bağlatımı bilmiyorum. 90 bin bakımına girdiğinde sizlerin söyledikleri sıkıntıları servise belirteceğim. ilgin için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20169 yıl comment_376587 Ek bilgi, debriyaja basınca titreme azalıyor ise Volandan kaynaklanabilir. Baskı balatası yanmışsa, volanın yüzünü çizebiliyor ve titreme yapıyor. 4 Bin tlcik masraf çıkarmıştı servis yaptırmadım 80 bin km'dir böyle kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20169 yıl Yazar comment_376590 Furkan bey; Dediğiniz gibi Bendede aynısı varsa o rakamlar çıkarsa zaten satmak daha iyi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın