Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389915 Bu runflat Focus'a takilmiyor mu?Şarkı dezavantajı ? Aslında takılır takılmasına ama hem daha sert hem daha maliyetli olur Volkan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389917 Şimdi, Bekir B. yazdı: Aslında takılır takılmasına ama hem daha sert hem daha maliyetli olur Volkan. @Volkan Ö.sana etki etmez pahalı olması mihendiz adamsın, yap bize örnek bir sistem Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389919 @Volkan Ö.sana etki etmez pahalı olması mihendiz adamsın, yap bize örnek bir sistem [emoji4] Yok bir yerde gördüm Run Flat sadece bmw mersedes vb. Araçlarda kullanilir ve diye yazmış. Dedim jantı falan mi farklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 20169 yıl comment_389920 Yok bir yerde gördüm Run Flat sadece bmw mersedes vb. Araçlarda kullanilir ve diye yazmış. Dedim jantı falan mi farklı. Evet jantın da uyumlusu gerekli, normal lastik jantı olmaz yani, Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_389976 Run-flat lastikler için özel bir jant türü yok, herkes alıp kullanabilir. Basınç kaybetse bile yola devam etmenizi sağlar, belirli hızda ve belirli bir mesafe boyunca, sürüşe devam edersin. O kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_389980 Lastik üreticileri var diyor mesale biri bunu yazmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_389983 Var demiyor abi, olsa iyi olur diyor. Sonuç olarak böyle bir şart yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_389985 Run flat için üretilmiş jant olduğu bilgisi için paylaştım, ( şart olduğu için değil ) fark da jant yanakları güçlendirilmiş hava kaybı olan lastik jantan daha kolay ayrılmasın diye imiş, Neyse oyalama beni zaten işler yetişmiyor, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411606 Merhaba, Aracımı aldığımdan beri yazlık - kışlık lastik değişimlerini hep aynı yerde, aynı ustalara yaptırıyorum. İlk defa değişim yaptıracağım zaman, ustalara lastiklerde basınç sensörü olduğunu söylemiştim, onlar da bu konuda hassas olduklarını ve dikkatli davrandıklarını söylemişlerdi. Şu ana kadar değişimlerde sorun da yaşamadım. En son, mart ayı başında yazlık lastikleri taktırdım. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamamıştım. Bugün 130 - 140 km /h hızla uzun yoldan gelirken, "lastik basınç sensörü arızası" uyarısı aldım. Lastik havalarını 36 basmıştım. Kontrol ettiğimde iki lastik 37 olmuştu. Sürekli çok hızlı gittiğim için lastikler ısındı ve basınç arttı diye düşündüm. Hepsini 35'e düşürdüm. Yola çıkıp, lastik kontolünü kalibre ederek uyarıyı sildim. Ancak uyarı tekrar çıkıyor. Yolda bir iki defa köprü geçişlerinde aracı köprü bağlantı noktalarından hızımı kesemeden geçirdim. Bundan dolayı sensörler bir zarar görmüş olabilir mi? Ya da, ustalar bu sefer sensöre zarar vermiş olabilirler mi? Verdilerse, bu kadar zaman sorun çıkmadan kullanmış olmamam lazım diye düşünüyorum. Servise gideceğim tabi ama önce, sizlere ne gibi bir problem olabilir diye bir sormak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411608 Merhaba, Aracımı aldığımdan beri yazlık - kışlık lastik değişimlerini hep aynı yerde, aynı ustalara yaptırıyorum. İlk defa değişim yaptıracağım zaman, ustalara lastiklerde basınç sensörü olduğunu söylemiştim, onlar da bu konuda hassas olduklarını ve dikkatli davrandıklarını söylemişlerdi. Şu ana kadar değişimlerde sorun da yaşamadım. En son, mart ayı başında yazlık lastikleri taktırdım. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamamıştım. Bugün 130 - 140 km /h hızla uzun yoldan gelirken, "lastik basınç sensörü arızası" uyarısı aldım. Lastik havalarını 36 basmıştım. Kontrol ettiğimde iki lastik 37 olmuştu. Sürekli çok hızlı gittiğim için lastikler ısındı ve basınç arttı diye düşündüm. Hepsini 35'e düşürdüm. Yola çıkıp, lastik kontolünü kalibre ederek uyarıyı sildim. Ancak uyarı tekrar çıkıyor. Yolda bir iki defa köprü geçişlerinde aracı köprü bağlantı noktalarından hızımı kesemeden geçirdim. Bundan dolayı sensörler bir zarar görmüş olabilir mi? Ya da, ustalar bu sefer sensöre zarar vermiş olabilirler mi? Verdilerse, bu kadar zaman sorun çıkmadan kullanmış olmamam lazım diye düşünüyorum. Servise gideceğim tabi ama önce, sizlere ne gibi bir problem olabilir diye bir sormak istedim. Vida çivi girmiştir abi 4 lastiğin havasını aynı bastır takip et uyarı verdiği zaman hanginin basınç düşük fordun allah cezasını versin bu arada edgede ekranda kaç bar var hangi tekerde gösteryo mondide yok [emoji35][emoji35] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411610 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Vida çivi girmiştir abi 4 lastiğin havasını aynı bastır takip et uyarı verdiği zaman hanginin basınç düşük fordun allah cezasını versin bu arada edgede ekranda kaç bar var hangi tekerde gösteryo mondide yok Taş mı yesin ford Basınç sensörü arızası demiş ama, düşük basınç dememiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411611 Taş mı yesin ford [emoji14] Basınç sensörü arızası demiş ama, düşük basınç dememiş. Yesinler yesinler yanlış anlamışım ya [emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411614 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Vida çivi girmiştir abi 4 lastiğin havasını aynı bastır takip et uyarı verdiği zaman hanginin basınç düşük fordun allah cezasını versin bu arada edgede ekranda kaç bar var hangi tekerde gösteryo mondide yok 150 km kadar takip ettim, hiç basınç düşmedi, iki defa kontol ettim, ikisinde de yüksek çıktı düşürdüm valla Serdar Bey. Bu sensörlerden verileri zaten okuyor, ekrana yansıtması basit yazılımsal bir iş, bunu neden yapmamışlar anlamak zor, halbuki oldukça faydalı bir veri. Mart 19, 20179 yıl Volkan G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411618 150 km kadar takip ettim, hiç basınç düşmedi, iki defa kontol ettim, ikisinde de yüksek çıktı düşürdüm valla Serdar Bey. Bu sensörlerden verileri zaten okuyor, ekrana yansıtması basit yazılımsal bir iş, bunu neden yapmamışlar anlamak zor, halbuki oldukça faydalı bir veri. Aracı sizden başka kullanan var mi?Sanki biri hava basıyor gibi geldi. Basınç artar mi? Mantıksız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20179 yıl comment_411619 Aracı sizden başka kullanan var mi? Sanki biri hava basıyor gibi geldi. Basınç artar mi? Mantıksız Lastikçilerdeki sayaçtan dolayı oluyor maslesef bir lastikçide 34 bastığım hava dijital göstegesi olan lastikçide 39 çıktı benimkiler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın