Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Yol Bilgisayarı Menüsü


Aşkın K.

Soru

Arkadaşlar Merhaba,

 

Öncelikle aracımı 6 aydır iç aydınlatma olmadan kullanıyormuşum. hafta sonu aracımı boya koruma 2. hakkım için servise götürdüm (1 saatte yıkama ve boya koruma nasıl çabucak bitti anlamadım o ayrı konu, işlemin yapıldığı yere giremedim). asıl olaya gelecek olursak araç tanıtımı için birisini istedim, aracı alırken kimse gelmemiş aracın çoğu özelliğini buradan öğrenmiştim. gelen kişiye yol bilgisayarı menüsünde birkaç yeri sordum bir tanesini görünce abi bunun seçili olması gerekiyordu dedi, ne bu dedim meğer ön kapı iç kollarında, ön koltuklarda ayak bölgesinde ve dikiz aynası tarafında loş kırmızı aydınlatmalarım varmış ve onları aktif ediyormuş. ilk başta 6 ay onların yüzünden karanlık kullanıp lan eski arabamda bile ayak bölmesinde ışık vardı bunda onu da mı opsiyonel yapmışlar diye söylenmeme sebep olmalarına kızdım ama sonra sanki yeni bir şey taktırmış gibi mutlu oldum.

 

yine ne anlama geldiğini bilmediğim bir ayarı sorum ona cevap veremedi, kitapçıkta da açıklamasını bulamadım. bilen varsa söylerse sevinrim.

 

yol bilgisayarı > ayarlar > araç ayarları > otm. yağ. far 

 

bu ne demek ne işe yarar şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
11 dakika önce, Murat Kavuk said:

Seçili ise, yağmur sensörü silecekleri sürekli moda geçirdiğinde farları da açıyor.

 

1 saatte boya koruma olmaz, adımlardan epey bir aşamayı elediler muhtemelen.

Teşekkürler, bu çok önemli değilmiş zaten farları otomatik ayarda kullanıyorum gerekirse kendisi açsın. aracı sıfır alırken 2 defa boya koruma hediye demişlerdi bu yüzden mi hikayeden yaprık diyorlar acaba, hatta normalde gelip yaptırmış olsam ne kadar dediğimde 350 TL demişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
2 saat önce, Murat Kavuk said:

Pasta + kil ile temizleme aşamasını kesin yapmıyorlar. Sizin araç yeni, boya temiz ise, doğrudan cila sürer gibi boya koruyucu sürüyor olmalılar.

muhtemelen kil yapıyorlardır, kilsiz olmaz, anlamı yok. sıfır km bile olsa. Ama çok yüzeysel yapıyorlar, yıkarken 2 sürüp geçiyorlar. Wax kısa sürede atılabilir zaten, yenilemede pasta, hare giderme vs zaten butik yerler dışında yapmıyorlar ama 6 ay yada 1 sene geçtiyse waxına ve kullanıma göre büyük ihtimalle gerekir. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.