Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 1.0 Titanium Smart nakit : 53000 ( trafik sigortası dahil )

mesut bey aracınız hayırlı olsun. bendede spor paketli olanı var. Acaba aracınızı hangi ay teslim aldınız.

• Yanıt 660
  • Görüntüleme 142,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

dizel titanium+xpack+park+sunroof-beyaz (67,500) + kurban (500) + kasko (1700) + kuyruk düzeltme (500) = 70,700 ((((

• fordun liste fiyatı hikaye. fordun verdiği fiyatları bir formule döküp çözebilen olursa nobel veriyorlarmış

Yanıtlama zamanı:

mesut bey aracınız hayırlı olsun. bendede spor paketli olanı var. Acaba aracınızı hangi ay teslim aldınız.

Sağolun. Size de hayırlı olsun. Aracımı 2013 Aralıkta aldım.  3 Ocakta da trafiğe çıktı.

Mesut Özbek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ekim sonunda 2013 model sedan style tdci beyaz aracımı 56.000 tl ye aldım

müdürümüzün arabasınıda 2013 kasım sonu style beyaz powersıft 48500 tl ye.

Yanıtlama zamanı:

yakın arkadaşım 1.6 benzinli style paket 5 kapı düz vites metalik renk 43.900 liraya almış nyılbaşından önce bana garip geldi fiyatı?

Yanıtlama zamanı:

yakın arkadaşım 1.6 benzinli style paket 5 kapı düz vites metalik renk 43.900 liraya almış nyılbaşından önce bana garip geldi fiyatı?

O araç elde kalanlardan çünkü style olarak manuel 5k gelmiyordu yıl sonuna doğru. Zaten liste fiyatı o vakitlerde 49 liraydı. 5 bin lira bu durumda normal inmiş..Bence sorun yok alan veren memnun :D

Yanıtlama zamanı:

O araç elde kalanlardan çünkü style olarak manuel 5k gelmiyordu yıl sonuna doğru. Zaten liste fiyatı o vakitlerde 49 liraydı. 5 bin lira bu durumda normal inmiş..Bence sorun yok alan veren memnun :D

bu 5klar bir daha gelmiycekmiş dediğine göre style düz vites bunun 2. elde bir zararı olur mu?

Yanıtlama zamanı:

bu 5klar bir daha gelmiycekmiş dediğine göre style düz vites bunun 2. elde bir zararı olur mu?

Yok yahu ne olacak, diğerlerinde devam ediyor; fakat yakında tüm karoserlerden Powershift hariç 1.6 benzinli kalkar, o zaman ne olur bilinmez bizim millet farklı bakıyor olaylara. Lpg takılıyor diye değerlenir belkide, bilemiyorum. Tecrübemde yok açıkcası.

Yanıtlama zamanı:

Yok yahu ne olacak, diğerlerinde devam ediyor; fakat yakında tüm karoserlerden Powershift hariç 1.6 benzinli kalkar, o zaman ne olur bilinmez bizim millet farklı bakıyor olaylara. Lpg takılıyor diye değerlenir belkide, bilemiyorum. Tecrübemde yok açıkcası.

bence lpg takılıyor diye alırlar 1.0 çekmez diyen adam kaynıyo memleket :)

Yanıtlama zamanı:

ekim sonunda 2013 model sedan style tdci beyaz aracımı 56.000 tl ye aldım

müdürümüzün arabasınıda 2013 kasım sonu style beyaz powersıft 48500 tl ye.

peşinmi aldınız

Yanıtlama zamanı:

8 Ocak tarihinde Ankara Otokoç'tan '13 focus hb, powershift, tit.X, spor paket, sun roof ve sony müzik sistemli blazer mavi aracımı 62000 TL'ye aldım.

Yanıtlama zamanı:

bence lpg takılıyor diye alırlar 1.0 çekmez diyen adam kaynıyo memleket :)

evet ıkısıde pesın. neden pahalı mı?

Yanıtlama zamanı:

evet ıkısıde pesın. neden pahalı mı?

anlamadım pardon?

Yanıtlama zamanı:

Aslında karışıklık olmuş, Erkan soru sormuş cevabı Ali alınca ortalık toz duman...:):)::))

Yanıtlama zamanı:

cok pardon arkadaslar :) evet baska bır arkadas yazmıs bende telefonda yanlıs yere bastım sanırım aceleyle yazayım dıye :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.