Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201610 yıl comment_372886 Merhaba arkadaşlar aracımı 2001 Focus 1.6 arcımın klimayla ilgili bir sorunum var malum havalar çok sıcak klimayı gündüz şehir içerisinde kullanırken pek soğuk hava üflemiyor ancak akşam saatlerinde işten eve giderken gayet güzel soğuk hava veriyor benim sorum şu klima neden gündüz sıcağında pek soğuk vermiyordu akşam saatlerinde güzel doğuruyor vede şehir trafiğinde dur kalk klima performansını etkiler mi birde klima arızalı olsa hiç soğuk vermez zannedersem kaçak olsa hiç sogutmaz diye biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim .....Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201610 yıl comment_372887 Klimadan gelen sıcaklığı nasıl ölçüyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201610 yıl comment_372891 Hava çok sıcaksa performansı düşer. Yani atıyorum 30 derece ve altını 15 derceye düşürebiliyorsa 35 dereceyi 20ye düşürür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl comment_372899 Başka şehirlerden gelen misafirlerimizin söylediği gibi: Ya Adana'ya girerken klima mı bozuldu ne oldu, soğuk hava vermiyor Klimada bir şey yok, hava çok sıcak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl comment_372904 Gaz seviyesi düşmüş olabilir. Seviye düşmüş ise performansı da düşer. Ustasının kontrol etmesi, gerekli ise eklenmesi gerekir. Ayrıca klimanın üfleme sıcaklığını ölçerek, klimada herhangi bir sorun olup olmadığı yönünde yorum yapılabilir. Üfleme sıcaklığı yüksek ise, doğal olarak sıcak havalarda yetersiz kalacaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın