Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367653 merhaba arkadaşlar 2011 model focus 3 style plus sedan aracmım var 15..20 gün önce akü bitiyor diye uyarı veriyordu 3.. 4 gün önde akü değiştirdim. her gün akü bitiyor düşük voltaj lütfen kitabçığa bakın diye uyarı veriyor bazen oluyor araçta tamamen elekktrik olmuyor uzaktan kumandan kapı falan açılmadı elektrikçiye götürdüm 2.3 kere değişik akü taktı yok aynı problem devam etti bu gün sabah yetkili servise bıraktım ... yeni aradılar her şey normal tüpü söktürüp getirin öle bi daha bakalım dediler daha önce böyle bi durum ile karşılaşan var mı? şimdiden cevaplar için teşekürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367655 Kaçak akım var aracınızda kontrol edilmesi gerekiyor . Ayrıca Alternatöre de baktirmaniz faydanıza Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl Yazar comment_367659 23 dakika önce, Özer Aksu said: Kaçak akım var aracınızda kontrol edilmesi gerekiyor . Ayrıca Alternatöre de baktirmaniz faydanıza cevap için teşekkür ederim yetkili servis her şeyine baktı ..her şey normal dedi sanayide 3 .. 4 ayrı ayrı usta baktı kaçak için Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367660 araca sonradan takılan eklenen elektrikli aksesuarlar var mı american park ses sistemi anfi bas vs. vs ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl Yazar comment_367664 16 dakika önce, Serkan Karakoca said: araca sonradan takılan eklenen elektrikli aksesuarlar var mı american park ses sistemi anfi bas vs. vs ... hayır..takılan bir şey yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367665 Ya kacak, yada asiri tuketimi olan bir seyler var demek ki. Servisin hersey normal demesine karsin arizayi gosterince ne diyorlar. Ne cesit kivirma cumleleri kuruyorlar merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367667 Torpido gözündeki ampulü falan kontrol edin sanki bi arkadaşınki devamlı yanık kalıyordu [emoji849] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367682 Kaçak testi yaptırın serviste. Belki tespit ederler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl Yazar comment_367758 servisin dediği her şey normal makinaya takmışlar hata veren bir şey olmamış araçta tüp var tüpü tamamen söküp aracı öle getirindedi araç bir yıldan fazla bende ve tüplü 1 yıl boyunca bir şey olmadı şimdi tüpe bahane buluyorlar.. en son olmadı tüpü tamamen söktürüp öle gidecem yetkili servise Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın