Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Modifiye, bir bakında gözleriniz kamaşsın


Önerilen Mesajlar

Ben çok beğendim. Bir kezde siz bakın bakalım. Yorumlarınızı merak ediyorum. Arka stoplar falan çok güzel olmuş. Araç tamamen değişmiş yaa.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-emsalsiz-focus3-05335718095-65448719/detay

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kampanya mı yapacaz. :zha: :zha: :zha:

Hep söylemişimdir. FocusClubTr bir aile gibi. :zha: :zha: :zha:

Ama ben bi-Xenon farlarımı bu şekilde yapmam, Ford logosunu karartmam, bu jantlar ya 18-ya 19 bu çapta bir jantı aracıma takmam. Burdan yapabileceğim tek şey stoplardaki beyaz bölümleri karartmak. :yeah:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tür değişim çalışmalarında ben hep çekirdeğe yani motora bakarım.

Yapılan tüm değişiklikler performans temellidir, ince yanak lastik, ona uygun büyük jant, alçaltma, belki sert yay-amortisör, aerodinamiyi arttıran gövde parçaları ve liste uzar gider.

Şimdi bu araçta da yazdığım pek çok şey yapılmış, belli ki biraz masraf da edilmiş.

Ama sonuçta iyi huylu aile babasının arabası 1.6 125 BG motor var.

Buradan da şu sonuç çıkıyor, tüm bu değişiklikler gösteriş amaçlı yapılmış, aslında değilim ama 200 BG'lik araba gibi duruyorum durumu yani...

Sırıtıyor bence, ciddiye alamıyorum.

Ama sonuçta tabii bu da bir hobi ve bir tarz, kabullenmek dışında yapacak bir şey yok.

Düşecek gibi ve 3 numara büyük duran egzos dışında fena gözükmüyor bu arada...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben orjinallik sadelik ten yana olduğum aracıma böyle şeyler yapmam en fazla serviste arka spoiller taktırtırım..Ama bu tarz arabaları sevenler için gayet güzel.bana biraz eksoz u olmamış gibi geldi..gerisi güzel..

oğuz mete tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet, eksoz gerçekten dediğiniz gibi çirkin görünüyor. Hani demişsiniz ya, aslında değilim ama 200 BG lik araba gibi duruyorum durumu. Bu biraz insanların kişiliklerini yansıtma çabasıyla alakalı. Bundandır ki bir çok firma var modifiye üzerine, Bence benim aracımdan daha hoş duruyor bazı yerleri, tabi bir arabanın orjinal görüntüsünden hiç bir zaman sıkılmam, ama arada ufak tefek değişikliklerin de insanı mutlu edeceğine inanıyorum. Mesela arkada tavan üzerine konulmuş adını tam olarak bilmediğim EVO larda gördüğüm (bu arada adı tavan difizörü müydü) parça Focus'ta ilk defa görüyorum. Demin söylediğim gibi stoplardaki beyaz yerlerin siyah filmle kapsanması da göze bir nebze hoş gelebilir. Ama araç genel olarak hoş olmuş. Bu jantları aracıma asla ve asla takmam ama yakışmadığını da söyleyemem. Ayrıca bu araba dediğiniz gibi Ecoboost olsaydı gerçekten bu görüntüyü hakederdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eminim ki o da satmanın derdinde değil. Arabasının reklamını yapıyor. Böyle bir de Megane II Sedan vardı. RS Sedan falan diye reklamını yapıyordu adam. Eminim ki hala satılıktır. Sadece modifiye yapmak isteyen arkadaşlar falan varsa ufak tefek örnekler alınabilir. Mesela ben stopları yapmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aynı şekilde aracın orijinalliğinden ve sade bir güzelliğe sahip olmasından yanayım. bu kadar para verip aracımı değiştireceğime aynı parayı aracın üzerine koyar daha donanımlı bir araç alırım. ama dendiği gibi hobi ve merak meslesidir. benim tarzım değil..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rezalet ya bu ne? Arabanın orjinalliğini bozan her türlü modifiye bana iğrenç geliyor...Drag yapacaksanız o tür modifiye kabul edilebilir belki de normal kullanım durumlarındaki böyle saçma sapan modifiye dangozluklarına sinir oluyorum..O jantlar tak tak davlumbaza vurur ve amorisörleri mahfeder..Siyah far ışığı keser geri görüşü bozar,akşam görünebilmeyi zorlaştırır,biri çaat arkadan girer....Arabası şeker kırmızı renk olsaydı bu tür saçma sapan apaçiliklere ihtiyaç duymazdı zaten bu arkadaş ..ehehehheeeüüeee... :yeah:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zaten modifiye işlevsellik için değil, görsellik için yapılır. Kim aracını daha işlevsel olsun diye alçaltır ya da kim arabası daha işlevsel olsun diye orjinal tamponlarını çıkartıp fiber tampon koyar ki. Bunlar tamamen görsellikle alakalı. Ben beğendim ama yaparım demedim. Stoplar hoş olmuş, değişik olmuş, Uygulayabilirdim diyorum sadece. O adam eminim aracı şeker kırmızı olsaydı da aklına gelenbilecek değişiklikleri yapardı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.