Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_366006 Selam arkadaşlar focus3tdci 2012 ,araçda bu aralar ani tepkimeler oluyor acemi kullanımı gibi sanki.1.vitesde hafif gaz verince insanı koltuğa yapistıyor gazı bırakınca ön tarafa yıgdırır gibi tepkimeler oluyor neden yapabilir daha önce böyle sorunla karşılaşıldımı acaba,tesekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_366029 Daha önceki aracınız benzinli miydi? Ben dizelden benzinliye geçince ayağımı gazdan geçtiğimde gaz takılı mı kaldı diye tırstıydım geçen bolu buluşmasında, alışkanlıkla alakalı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201610 yıl comment_366445 On 1 Haziran 2016 at 21:44, Servet Özkan said: Ve tork dile gelmiş. Alışmak şart. Bence en iyi cevap Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366462 Selam arkadaşlar focus3tdci 2012 ,araçda bu aralar ani tepkimeler oluyor acemi kullanımı gibi sanki.1.vitesde hafif gaz verince insanı koltuğa yapistıyor gazı bırakınca ön tarafa yıgdırır gibi tepkimeler oluyor neden yapabilir daha önce böyle sorunla karşılaşıldımı acaba,tesekkürler. Ben de bu sorun ile ilgili bir konu açmıştım. Öncelikle şanzıman tork takozuna baktırmalısın gerekirse değiştirmelisin sonrada enjektör öğrenme verileri ile ilgili bir hata (dtc) varmı diye serviste buna baktırmalısın benim araçta aynı şekildeydi en son enjektör verileri sıfırlanıp tekrar öğretilince bu sorun tam olarak çözüldü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın