Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bu kablonun adi ne?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çoğu kişi biliyordur ama ben bilemiyorum. Arabadaki sisteme radyo ve tv anteni baglamak icin gerekiyor. Ama erkek olanı gerek. Adi ve nereden bulabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. 3d5cdece98ddaac2644133d8209a429f.jpga7cf85041992e86362009be84c7674f9.jpg75ca2684ea25ea840f0ef69a70996d18.jpg

Yanıtlama zamanı:

Kablo fakra E female tablodan bakabilirsiniz . images.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Fakra plug. Fakra Z olandan alırsan hepsine uyar. Kablolu olarak bende evde var (orjinal ford radyo anten kablosu, montaja hazır versiyonda var büyük ihtimalle) :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 dakika önce, Murat Kavuk said:

Fakra plug. Fakra Z olandan alırsan hepsine uyar. Kablolu olarak bende evde var (orjinal ford radyo anten kablosu, montaja hazır versiyonda var büyük ihtimalle) :)

Evet sanırım en iyi cevap bu. Eğer yarın gelebilirsem @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu kablolarınızı getirirmisiniz deneyeceğim benim sisteme :D Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Teoman Saraç said:

Evet sanırım en iyi cevap bu. Eğer yarın gelebilirsem @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu kablolarınızı getirirmisiniz deneyeceğim benim sisteme :D Teşekkürler.

Sen gel gel ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ahh ahhh. Nöbet çıktı. Siz bi zahmet kabloları yanınıza alın eğer gelebilirsem akşama doğru gelirim :D

Benim amacım.
Sisteme bu anteni eklemek. Hangisini nasıl yapayım çözemedim. Arada dönüştürücüler varmı bilemiyorum? Ya da hangisini kesip biçeyim?

1.jpg

2.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Murat Kavuk abi anlatan olmazsa anlayamaman normal :D Sıkıntı bende. :D Dur bakalım şu Cin Ali çizimlerimle bir daha anlatmaya çalışayım.

Burda 2 ucu fakraya nasıl uydururum? Kesip biçmeyle ya da aparatla ya da başka bir yolla olurmu? @Murat Kavuk hocam. Sizler gibi mühendis olmayınca olmuyo işte :D

1.jpg

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.