Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 dizel devir aralıkları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben senin mesajını değil göstergede nerede çıktığını sormuştum. Gerçi bendeki göstergeyi sattığım için bir anlamı da kalmadı ya neyse.. :claps:

Üzerindeki km ile mi sattın?Eeee alan arkadaş o km yi nasıl sıfırlıyacak peki?

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 16,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Valla ben genelde uymuyorum çünkü zaten be uygun vitese çoktan atıyorum.Zaten Eco Mod göstergesinde Bütün yıldızlar full..Yalnız arabanın motor sıcaklığı sürekli Yüzde 50..Yani motor ısınmadan kullanı

• Belli prensipler var. 1. Ekonomik kullanmak için gaz pedalına çok hafif basmak lazım (altında küçük bir yumurta sepeti var diye hayal edin) 2. Aynı hız için en düşük devirde gidebildiğiniz vites d

• Anlattığın yol Ford Eco Mode menüsü ki orada vites değişimlerin, hızın ve trafiği takibinle ilgili verilere göre çiçeğin yaprakları doluyor veya boşalıyor. Bunun alt menüsünde hiçbir kullanıcı kitabın

Yanıtlama zamanı:

Ben senin mesajını değil göstergede nerede çıktığını sormuştum.

Bora sorunun cevabını hala merakla bekliyoruz.

Menü erişimli mi, yoksa kendinden çıkan uyarı mesajı mı?

Yanıtlama zamanı:

Bora sorunun cevabını hala merakla bekliyoruz.

Menü erişimli mi, yoksa kendinden çıkan uyarı mesajı mı?

Menüden erişiyorum,kendiliğinden çıkmıyor...Araç bilgisayarına giriyorum,oradan ortalama yakıt tüketimini seçiyorum,oradan da eco alt menüsüne geliyorum,aşağı doğru iniyorum bu görüntü çıkıyor...Soğuk havalarda çıkıyor sanırım ama...Bazen ben de göremiyorum...

Yanıtlama zamanı:

Üzerindeki km ile mi sattın?Eeee alan arkadaş o km yi nasıl sıfırlıyacak peki?

Evet Üzerindeki km ile sattım. Navigasyonf alan filan hepsini swapledik. Km yi sıfırlayamayacak. Servise gittik, km yi yukarı doğru değiştirebiliyorlar ama aşağı doğru dÜşmÜyor.. Arabası 3600 km fazla gösteriyor.. :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Evet Üzerindeki km ile sattım. Navigasyonf alan filan hepsini swapledik. Km yi sıfırlayamayacak. Servise gittik, km yi yukarı doğru değiştirebiliyorlar ama aşağı doğru dÜşmÜyor.. Arabası 3600 km fazla gösteriyor.. :)

KM 3600 fazla mı.... :wacko: Tamam gÜzel göstergede ,o kadarda diil ,km yi fazla göstermesini istemezdim şahsen....Allahtan kırık mırık bulduk Mertol,en azından km yi 293 km az gösteriyor...eheheheh..Special Thanks to Mertol bu arada....Her ne kadar Çin Malı Şeker Penpemi sevmese de ,kalbinde kötÜlÜk yok,sadece göbeği var....ehehhee.....

Yanıtlama zamanı:

Benim göbek gider belki ama o şeker pempesi sana yapıştı.. En az 3-4 sene. :wacko:

Ayrıca sevmediğimi nereden çıkarttınki? Ben fazladan para vermeye karşıyım. Renk meselesi zevk meselesi. Genelde o konuda yorum yapmam.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Evet sonunda motor ısısını göstergede nasıl bulacağımı anladım ve videosunu çektim..Benim göstergede arabanın toplam kullanımında ne oranda soğuk motorla sürüş yaptığım gözüküyor.özellikle soğuk günlerde çıkıyor bu görüntü..Buyurun videosu burada.....

http://youtu.be/HyEFy4DcySg

• 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.