Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 krom cam çıtası yardım...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bende de kül kahverengi trend var.

benim arabamın renginde koyu renk camla beraber kromun çok hoş olacağını düşünüyorum.

ama otokoç 1800TL + KDV fiyat verdi bilginize.

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 16,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Güzel olur ama değmez bence fiyat abartı

Yanıtlama zamanı:

Mustafa bey benim şahsi görüşüz araç beyaz olsada pek belli olmayan fakat önemli bir detaydır. ve linkte ki ilana bakarsanız sadece 90 TL'ye halledebilirsiniz.

http://www.eliftuning.com/Ford-Focus-2011-ve-sonrasi-hb-Krom-Cam-citasi_36512.html#0

ben şuan kullandığım opel astra araçta benzerini uyguladım. Orjinalinden pek farkı yok.

iyi forumlar dilerim.

Mehmet Bahçeci tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Titanium da alta krom çıta koyulup üste koyulmamasını kim açıklamak ister bana? Böyle bi saçmalık yok.. Tamam Ford'u Focus'u seviyoruz da bazen İllallah dedirtiyolar adama..

Yanıtlama zamanı:

Titanium da alta krom çıta koyulup üste koyulmamasını kim açıklamak ister bana? Böyle bi saçmalık yok.. Tamam Ford'u Focus'u seviyoruz da bazen İllallah dedirtiyolar adama..

Furkan bu markanın tercihi, heryere neden konsun peki ?

Dikkat edersen tüm Ford'larda bu detay aynı...Yani tercih meselesi :) çizgisine bunu uygun görmüşler

Yanıtlama zamanı:

Ben çok beğeniyorum sadece altta olmasını tarasım meselesi. Ford tasarruf yapmak için yarıda kesmemiştir kromu :)

Yanıtlama zamanı:

Furkan bu markanın tercihi, heryere neden konsun peki ?

Dikkat edersen tüm Ford'larda bu detay aynı...Yani tercih meselesi :) çizgisine bunu uygun görmüşler

öyle evet zaten ben de sadece Focus'u değil Ford'u da eleştirdim :D Ama böyle marka tercihi olmaz olsun bence çok saçma, o ne öyle sanki parası yetmemiş de yarıda kesmiş gibi :D
Yanıtlama zamanı:

Ben mesela pek sevmiyorum :) Hiç olmasada olur ...Bazı renklere hiç yakışmıyor...

Bu sadece örnek; Focus ST

cropped-6431155679_2b3fa7cbb4_b.jpg

Makul fiyatlar karşılığında opsiyonel yapılabilir bence.. Ama yarısı var yarısı yok olmamalı.. Ya tam olsun yada hiç olmasın.. Bence bunda güzel duruyo :D
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

öncelikle bence orjinalliği bozulmaz çünkü bizde 2012 ford focus style var ve biz cam çıtasını taktık ve gayet şık durdu arabanın rengi gri olduğu için uyum sağladı bence takmanız güzel biraksesuar olacaktır !

:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Aracınızın kendi montajladığınız krom çıtalarla olan fotoğraflarını koyabilirmisiniz

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bişey sorcam fotoları nasıl buraya koyacağız resimler hazır

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.