Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201610 yıl comment_356003 Merhabalar aracım 2010 focus 1.6 tdci dir. Sorun başlıkta yazdığım gibidir. Hava filtresiyele turbo arasındaki boruda turboya yakın yerde yağ kalıntısı var.( 2 numara) Birde turbonun altına doğru uzanan borudada bildiğin yağ var sıvı gibi aynı kurumamış. Bu boru nedir. (1numara) Nisan 7, 201610 yıl Muhammet Ali Bulat tarafından düzenlendi Resim düzenlendi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201610 yıl comment_356020 Turbo etrafinda yag olabilir. (Bkz://intercoolerin dili olsada konussa) Arabaniz yukteyken egsozdan beklenmedik bir duman atiyorsa turbonuzla vedalasma zamani gelmis olabilirdi. Cekisteki problem herhangi bir hava borusundaki catlak/patlak/kacak veya hic alakasiz baka problemden olabilir. Patlak catlak yoksa eger EGR valf ve duzenegine baktirmaniz gerekebilir. Tabi biz burada iskembeden salliyoruz. Servis yolu acik olmak uzere kolayliklar dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201610 yıl comment_356132 Servetboostun söylediklerine ilave yapalım resimde işaretlediğiniz boru turbonun yağlama borusu içinden yağ geçer turbonun içine yağ basar ilk resimdeki yerde de terleme normal ... Nisan 7, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201610 yıl Yazar comment_356157 Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler Serkan bey. İçim rahatladı. Hava filtresini 5bin km de degistirmek mantıklı mi? Konya merkezde kullaniyorum aracı sürekli asfaltta. Toz kum yok. Bana gereksiz geliyor ama cekisin azalmasinda etkisi olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201610 yıl comment_356159 Benim aracımda dizel genelde 7500 km'de bir değiştiriyorum turbonuzun ömrünü uzatırsınız yakıt tüketiminiz azalır çekişiniz verimli olur ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın