Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl comment_353496 Ford TDCi armasını kaldırmış ama yerine aracın dizel olduğunu gösteren etiket koymayı unutmuş. Bu hatasını 30.10.2013 tarihine kadar da düzeltmemiş. Bu tarihten sonra yakıt kapağının içine etiket koymaya başlamışlar. Bizim araç eylül 2013 çıkışlı olduğu için etiketsiz modellerden. Ben de uzun zaman önce 1 euro bile olmayan bu etiketi almıştım. Dün depoyu karıştırırken elime geldi, bugün montajladım. Alttaki etiket de varken pek bir gereksiz oldu ama varsın olsun, bu orjinali Parça kodu 85AG-9A095-AA (1637722) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl comment_353497 Depoyu biraz daha karıştırsan neler neler çıkacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl comment_353499 Benzinli için de var mı bu ibare yoksa dizellere özel mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl Yazar comment_353506 41 dakika önce, Özer Aksu said: Benzinli için de var mı bu ibare yoksa dizellere özel mi? Benzinli için yok, sadece dizel için var. Dizel motor yanlış yakıt konusunda biraz daha hassas olduğu için herhalde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201610 yıl comment_353508 Hiçbirine aslında gerek yok, malum girmiyor. Yenilerinde depoda kabartma koymuşlar. Etiket bugün var yarın yok kapakta kilit olmadığı için arabayı bulun sökün Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl comment_353736 Hiçbirine aslında gerek yok, malum girmiyor. Yenilerinde depoda kabartma koymuşlar. Etiket bugün var yarın yok kapakta kilit olmadığı için arabayı bulun sökün Opette denedim tık girdi depoya, shellde denedim aynı. Halen bi akıllı kapak hikayesi. Pratikte tırt. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl comment_353738 Şimdi, Servet Özkan said: Opette denedim tık girdi depoya, shellde denedim aynı. Halen bi akıllı kapak hikayesi. Pratikte tırt. Tam girdi diyorsun yani, videosunu da çeksene Tırt mı görelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl comment_353739 Tam girdi diyorsun yani, videosunu da çeksene [emoji4] Tırt mı görelim. Pompacının eline çarpmak suretiyle dizeli zerk etmesinden yırttım. Ankaraya geldiğinde deneyelim benzinlikte kendi elinle çek videosunuda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl comment_353746 2 dakika önce, Servet Özkan said: Pompacının eline çarpmak suretiyle dizeli zerk etmesinden yırttım. Ankaraya geldiğinde deneyelim benzinlikte kendi elinle çek videosunuda. Dizel ve benzinli focus alır bakarız, peki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl comment_353748 Dizel ve benzinli focus alır bakarız, peki Benzinli benden dizelde ozanı alırız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353798 Dizel aracım varken (Opet hariç) birçok petrolde huniyi kullanarak yakıt aldım. Benzinli araçta ise marka farketmeksizin bütün petrollerde huni kullanmadan yakıt aldım buna bilindik marka harici adı cins olan petrollerde dahil dizeller için bu sistem sadece sanırım [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353809 Bahsettiğin şey nedir tam olarak? Eski tabancalar girmiyor bunlara o ayrı mevzu. Farklı tabanca girer-girmez diyoruz biz. 45 dakika önce, Serdar yaman said: Dizel aracım varken (Opet hariç) birçok petrolde huniyi kullanarak yakıt aldım. Benzinli araçta ise marka farketmeksizin bütün petrollerde huni kullanmadan yakıt aldım buna bilindik marka harici adı cins olan petrollerde dahil dizeller için bu sistem sadece sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353810 Bahsettiğin şey nedir tam olarak? Eski tabancalar girmiyor bunlara o ayrı mevzu. Farklı tabanca girer-girmez diyoruz biz. Yanlış anlamışım ama Dizel tabancası benzine oluyor diyorum bende arkadaşın aracına dizel doldurdular çünkü hemde oda 1.6 eb Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353811 2 dakika önce, Serdar yaman said: Yanlış anlamışım ama Dizel tabancası benzine oluyor diyorum bende arkadaşın aracına dizel doldurdular çünkü hemde oda 1.6 eb Tam oturuyor yani öyle mi? Yoksa girme girer çünkü dizelin ağzı ufak benzinin büyük. Aferin onlara Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın