Furkan Safi Oluşturma zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 12, 2016 Merhaba daha önce burda aracımı tanıtım. Aracıma eski sahibi tarafından ön ızgaraya folyo kapalama uygulanmış. Zayıf işçilik ve zaman faktörleriyle kabarcıklar meydana gelmiş. Yurt dışı kaynaklı sitelerde ön tanpon için ufak degişikler gördüm yapmaya karar verdim. Sizin fikrini almak istedigim detay ben bu folyoyu en zararsız basit şekilde nasıl çıkarırım. Kendim yapmak istiyorum. şimdiden fikirleriniz için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Sanırım ısıtarak çıkartılıyordu. Aksesuarcılar yardımcı olurlar. Ya da saç kurutma makinası da yararlı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Safi Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Sanırım ısıtarak çıkartılıyordu. Aksesuarcılar yardımcı olurlar. Ya da saç kurutma makinası da yararlı olabilir. kafamda sıcak su döküp fön lede ısıtmak vardır ama aracın boyasına zarar vermekten cekindigim için sizlerede bir sorayım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Şimdi, Furkan Safi said: kafamda sıcak su döküp fön lede ısıtmak vardır ama aracın boyasına zarar vermekten cekindigim için sizlerede bir sorayım dedim Yazın 50 dereceyi görüyor rahat kaporta çok ta ısıtmanıza gerek yok. Denemekte yarar var. Zaten dakikalarca tutmayın. Biraz ısınsa yeter atması lazım. Sonra da pasta çekersiniz mis gibi çıkar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Otomobiller Hakkında > Detailing Car Care (Araç Temizliği) kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap