Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18913 Düzgün olan iş o bu konuda. Ustandan fiyat bilgisi aldınmı enjektör temizliği için ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201115 yıl comment_18915 Yok almadım yarın boyadan sonra ona da uğrarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19007 Sabah tampon altlarını boyattım oradan bizim ustanın yanına gittim enjektörlerin komple sökülüp temizlenmesi 200 TL yi bulur diyor.Katkı için de kurumu birden sökmediği için katalitik konvertörün tıkanması gibi bir durum biraz zor diyor.Şimdi 200 TL veremem açıkçası katkıyla idare edeceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19008 zaten bugün koyunca yarın tıkanmazki kat . Ama o kurum hep katta birikecek. zamanla tıkanacak servisi arayıp bi kat fiyatı sorarsan enjektör fiyatlarını zaten biliyorsundur 200 lira büyük bir mebla sayılmaz. Araç canını sıkmaya başladıktan sonra Ne jantı tat verir ne yayı makyajdan önce sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19012 Doğru diyorsun da şimdilik biraz fazla gelir,bakım zamanı da geldi az da olsa masrafı olacak,benim hanım araba lafını duydu mu saçları dikilmeye başlıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19014 Kadın kısmının hepsi öyle Benimkide evlendiğimizde öyle olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19017 Sen de son demlerini yaşıyorsun,tadını çıkartmaya bak.Şaka bir yana da doğru kişiyi seçersen herşeyin tadı farklı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl Yazar comment_19019 Sabah tampon altlarını boyattım oradan bizim ustanın yanına gittim enjektörlerin komple sökülüp temizlenmesi 200 TL yi bulur diyor.Katkı için de kurumu birden sökmediği için katalitik konvertörün tıkanması gibi bir durum biraz zor diyor.Şimdi 200 TL veremem açıkçası katkıyla idare edeceğiz. 2000km sonra bizim aracın 10.000 lik bakımı geliyor bu zaman içinde bakım yaptıktan sonra (yağ-hava filtresi-mazot filtresi vs) enjektör katkı maddesi atmayı düşünüyorum bende.. Siz benden önce denerseniz yorumlarınızı bekliyorum. zaten bugün koyunca yarın tıkanmazki kat . Ama o kurum hep katta birikecek. zamanla tıkanacak servisi arayıp bi kat fiyatı sorarsan enjektör fiyatlarını zaten biliyorsundur 200 lira büyük bir mebla sayılmaz. Araç canını sıkmaya başladıktan sonra Ne jantı tat verir ne yayı makyajdan önce sağlık Ogün abi aynısı bizim bi önceki bora aracımızdaki kat içindeki petekler zamanla dökülmüş ve ses yapıyordu bizde kat iptali yaptırıp ortaya normal düz boru yaptırmıştık.Focus'dada kat dolmuş olsa aynı işlemi yapamazmıyız? Sen de son demlerini yaşıyorsun,tadını çıkartmaya bak.Şaka bir yana da doğru kişiyi seçersen herşeyin tadı farklı olur. işte onu bulmak çok zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19024 2000km sonra bizim aracın 10.000 lik bakımı geliyor bu zaman içinde bakım yaptıktan sonra (yağ-hava filtresi-mazot filtresi vs) enjektör katkı maddesi atmayı düşünüyorum bende.. Siz benden önce denerseniz yorumlarınızı bekliyorum. Ogün abi aynısı bizim bi önceki bora aracımızdaki kat içindeki petekler zamanla dökülmüş ve ses yapıyordu bizde kat iptali yaptırıp ortaya normal düz boru yaptırmıştık.Focus'dada kat dolmuş olsa aynı işlemi yapamazmıyız? işte onu bulmak çok zor Bende öyle diyordum karşıma nasıl çıktığını anlamadım kardeşim Kat iptaline gelince Focustada kat iptali olur neden olmasın iyide olur ama ne gerek var ki tıkamaya Sen de son demlerini yaşıyorsun,tadını çıkartmaya bak.Şaka bir yana da doğru kişiyi seçersen herşeyin tadı farklı olur. Aynen son demler Bakalım abicim hayırlısı gerisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl Yazar comment_19050 Ogün abi biz kat iptal ettirdik ya , zararı sadece yakıtta çok çok az bi artış oldu oda profesyonel kullanıcı olmadığımızdan anlamadığımız bi artıştı en fazla 24krş yakıosa 25-26 krş yakmaya başlamıştır o da en fazla.Ama + olarak performansı biraz daha iyi olmuştu devir daha rahat devirleniyordu 8v olmasına rağmen , ve bağırttığn zaman acayip tatlı ses veriyordu düz boru olduğu için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19051 Aaa crazy bak ne buldum sana http://www.focusclubtr.com/index.php/topic/688-yeni-kullanici-adi-duzeni-degisen-isimler/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201115 yıl comment_19052 dizelde o sesi alamazsın Ama diğer durumlar geçerli Performans yakıt tüketimi ve atık gaz kirlilik oranı artar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl comment_50645 Alpercim burdan devam edelim istersen Ogün kullandığın yolu biliyorum.düz vi yol ve sakin trafik bence yapılabilcek bi değer ve bana mucizeymiş gibi gelmiyor,bende 4.0 lt ortalama tutturuyorum uygun trafik ve yol şartlarında ama rampa falan girdimi işn içine değişiyor.5.0 LT çok normal bi değer focus için fazla kasmayada gerek yok. Karma tüketim olarak 5.0 lt ideal zaten. karlar basmadan önce şehir içi 5.3 lt yakıyordum. Soğuk havalar ile birlikte yakıt tüketimim 5.8 e zıpladı bakım zamanımda geldi onunda etkisi var. Lastik havaları gerçekten çok fark ediyor. Fazlası zarar ama 40 psi ile 34 psi arasında 0,15 - 0,2 lt fark oynuyor hemen hemen aynı kullanımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl comment_50679 Alpercim burdan devam edelim istersen Karma tüketim olarak 5.0 lt ideal zaten. karlar basmadan önce şehir içi 5.3 lt yakıyordum. Soğuk havalar ile birlikte yakıt tüketimim 5.8 e zıpladı bakım zamanımda geldi onunda etkisi var. Lastik havaları gerçekten çok fark ediyor. Fazlası zarar ama 40 psi ile 34 psi arasında 0,15 - 0,2 lt fark oynuyor hemen hemen aynı kullanımda. Bu şehir içi durumu çok değişkenlik gösteriyor,arazi,hava ve trafik şartları çok değişkelik göstertebiliyor tüketimlerde.benim şehir içi tüketimim 7lt altına düşmüyor kışın,bu arada 40 psi hava çok değilmi türkiye şartlarında ben 32 tercih ediyorum nadiren 33 basıyorum daha yumuşak bi kullanımı oluyor.Aracın kapı içinde senın verdiğine yakın basınç uyarıları var ama hiçbi lastikçi o değerleri önermiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl comment_50748 Bu şehir içi durumu çok değişkenlik gösteriyor,arazi,hava ve trafik şartları çok değişkelik göstertebiliyor tüketimlerde.benim şehir içi tüketimim 7lt altına düşmüyor kışın,bu arada 40 psi hava çok değilmi türkiye şartlarında ben 32 tercih ediyorum nadiren 33 basıyorum daha yumuşak bi kullanımı oluyor.Aracın kapı içinde senın verdiğine yakın basınç uyarıları var ama hiçbi lastikçi o değerleri önermiyor. bizim hayat mektebinde okumuş lastikçilerimiz ne de olsa milyarlarca $ ARGE yapan fabrikalar ve möhendislerden daha iyi bilirler ya her şeyi, ondan önermiyorlar dır. 33*33 kapı içindeki plakada yazan değerden şaşmıyorum. uzun yol ve yük durumuna göre kesinlikle talimatlara uymakta fayda görüyor ve öneriyorum... edit: $ Şubat 29, 201214 yıl Sadık Taşyürek tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın