Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hgs Konusunda


Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar bu resme göre ne yapmam lazım. 3 gün önce hgs den araç geçiş yapmış. Hgs de 13 TL vardı. Yapılan geçiş 16 TL. Hgs yine aracı sattığım için 2gün önce kapattım. Şimdi 16 tl yi mi  yoksa cezalı kısmı mı ödeyeceğim. Araç üzerine yeniden hgs alıp 17 lira yüklesem sistem 3 gün önce ki geçişi alıp ceza ödemeden bu durumdan kurtulabilirmiyim. 

Screenshot_2016-02-29-17-14-20.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

itiraz dilekçesi yazın borcu siliyorlar.

 

2 kez başıma geldi. 2013 ve 2014 yıllarında sattığım ve aynı gün iptal ettirdiğim hgs için 2015 senesinde kaçak geçiş yapıldığından dolayı 2 ayrı ceza geldi. bir tanesi 165 tl öbürü ise 300 küsür tl. ceza ihbarnamesinde sözkonusu kaçak geçişin yapıldığı tarihte araç size ait değilse noter satış belgesinin fotokopilerini ankaradaki müdürlüğümüze gönderin yazıyordu. KGM ankara adresine. 

 

Hgs sitesinden cezalar bana geldiğinde hgs sisteminden baktım kapalı iade yazıyor ama kaçak geçişlerden dolayı ceza da var ! işte bizim devletimizin kuracağı sistem bu kadar olur ! Bende güzel bir itiraz dilekçesiyle 2 aracım için de noter satış belgesini koyup postaladım. bakalım ne olacak ? 

 

Geçenlerde de mahmutbey gişelerinden hgs den giriş yaptım, babaeski (kırklareli) den çıkış yaptım "giriş yok" yazdı ekranda 

 

Hgs hareketlerine baktığımda kaçak geçiş yazıyor. halbuki banka hesabımda otomatikte ve hep 35 tl bakiye bulunuyor. 35 tl nin altına düşmesi zaten matematiksel olarak mümkün değil. Hgs den giriş yapmama rağmen giriş yok yazması ve kaçak geçiş algılaması da ayrı bir fiyasko.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.