Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Park Asistanı Arızası Hk.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar,

Bu gün aracımı park ettikten 10 dk sonra tekrar çalıştırınca Park Asistanı Arızası aldım. Otomatik park düğmesine basınca arıza veriyor ve o gıcık arıza sesini veriyor (dın - don - dın) Ön göstergede sarı bir ikaz ışığı yanıyor. Sensörler çalışmıyor. Sensör düğmesine basınca yanıp sönüyor.

Aküyü söktüm, 10 dk bekledim fayda etmedi. Yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı? 

Solved by Furkan Çiçek

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Modüller ile alakalı olabilir mi? Belki forumda vardır bilgisi olan. 

Daha önce yaşanmış bir tecrübe değil sanırım.

Garantisi yok aracın, o yüzden servise götürmeden önce araştırmak istedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Oto Park düğmesine hafifçe tık tık vurdum düzeldi :)) Şaka değil cidden düzeldi. (Denk gelmişte olabilir)

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Furkan Çiçek said:

Oto Park düğmesine hafifçe tık tık vurdum düzeldi :)) Şaka değil cidden düzeldi. (Denk gelmişte olabilir)

Kedidir kedi :) Geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:

Benzer bir sorunu yakin bir zamanda bende yasadim. Aracin arka tampon sensorlerin ana baglanti kablosu takildigi yerden cikmis sallaniyordu ve yerine takinca sorun halloldu. Eger kendi kendine tekrar calismaya basladiysa soketleri kontrol etmenizi oneririm.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Furkan Çiçek said:

Türk işi ekşın olmuş Furkan :)

İyi de olmuş hani :)

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Yakup Çağatay said:

Bir sensördeki kablo yerinden dahi çıkmış olabilir. Hatanın ne olduğunu tespit etmek lazım

Sensör çıkıca hata vermiyor sanki benim ön plakanın yanındaki sensör çıkmıştı hiç bir uyarı vermedi

Yanıtlama zamanı:
41 dakika önce, Süleyman Altın said:

Sensör çıkıca hata vermiyor sanki benim ön plakanın yanındaki sensör çıkmıştı hiç bir uyarı vermedi

Sensör çıkınca derken? Sensörün kendisi yuvasından çıkınca mı? O durumda veremez zaten.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Yakup Çağatay said:

Sensör çıkınca derken? Sensörün kendisi yuvasından çıkınca mı? O durumda veremez zaten.

Valla bilmiyorum sensör yerinde yoktu servise bıraktım,bitince aradılar aldım yanlız sadece yuvasından çıkmış olsa ön tarafta bir parçaları görüp sürekli öterdi herhalde.(Bom boş yerlerde bile Sensör aktive eden düğmeye bastığımda tepki vermiyordu)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.