Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347353 Merhaba arkadaşlar, Bu gün aracımı park ettikten 10 dk sonra tekrar çalıştırınca Park Asistanı Arızası aldım. Otomatik park düğmesine basınca arıza veriyor ve o gıcık arıza sesini veriyor (dın - don - dın) Ön göstergede sarı bir ikaz ışığı yanıyor. Sensörler çalışmıyor. Sensör düğmesine basınca yanıp sönüyor. Aküyü söktüm, 10 dk bekledim fayda etmedi. Yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347355 Maalesef. Sistemde, servis gerektiren bir durum tespit edildiğinde gösterilir o hata. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl Yazar comment_347358 Modüller ile alakalı olabilir mi? Belki forumda vardır bilgisi olan. Daha önce yaşanmış bir tecrübe değil sanırım. Garantisi yok aracın, o yüzden servise götürmeden önce araştırmak istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347360 Bir sensördeki kablo yerinden dahi çıkmış olabilir. Hatanın ne olduğunu tespit etmek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl Yazar Solution comment_347378 Oto Park düğmesine hafifçe tık tık vurdum düzeldi :)) Şaka değil cidden düzeldi. (Denk gelmişte olabilir) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347379 29 dakika önce, Furkan Çiçek said: Oto Park düğmesine hafifçe tık tık vurdum düzeldi :)) Şaka değil cidden düzeldi. (Denk gelmişte olabilir) Kedidir kedi Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347401 Benzer bir sorunu yakin bir zamanda bende yasadim. Aracin arka tampon sensorlerin ana baglanti kablosu takildigi yerden cikmis sallaniyordu ve yerine takinca sorun halloldu. Eger kendi kendine tekrar calismaya basladiysa soketleri kontrol etmenizi oneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201610 yıl comment_347406 2 saat önce, Furkan Çiçek said: Oto Park düğmesine hafifçe tık tık vurdum düzeldi :)) Şaka değil cidden düzeldi. (Denk gelmişte olabilir) Türk işi ekşın olmuş Furkan İyi de olmuş hani Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347433 14 saat önce, Yakup Çağatay said: Bir sensördeki kablo yerinden dahi çıkmış olabilir. Hatanın ne olduğunu tespit etmek lazım Sensör çıkıca hata vermiyor sanki benim ön plakanın yanındaki sensör çıkmıştı hiç bir uyarı vermedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347443 Eger orjinal park sensorleriniz varsa, sensorde bir problem olursa ariza veriyor, hemde hunharca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347444 41 dakika önce, Süleyman Altın said: Sensör çıkıca hata vermiyor sanki benim ön plakanın yanındaki sensör çıkmıştı hiç bir uyarı vermedi Sensör çıkınca derken? Sensörün kendisi yuvasından çıkınca mı? O durumda veremez zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347502 4 saat önce, Yakup Çağatay said: Sensör çıkınca derken? Sensörün kendisi yuvasından çıkınca mı? O durumda veremez zaten. Valla bilmiyorum sensör yerinde yoktu servise bıraktım,bitince aradılar aldım yanlız sadece yuvasından çıkmış olsa ön tarafta bir parçaları görüp sürekli öterdi herhalde.(Bom boş yerlerde bile Sensör aktive eden düğmeye bastığımda tepki vermiyordu) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın