Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mondeo Titanium Yorumlarınız


Deniz Gecgel

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba.

6 ay önce focusu satıp aldığım Astra ile dün yollarımızı ayırdık. Yeni araç arayışındayım. 1.6 dizel mondeo düşünüyorum, aşağıdaki ilanda bulunan araç için son 53.500 fiyat aldım. Değişen sadece arka tampon. 2000 tl hasar kaydı var. Harici hatasız.

Birde 1.6 T insignia var. İkisi arasında kararsızım. Yorumlarınızı rica ediyorum.

Bu iki araç dışında 50.000 tl ye kadar ne önerirsiniz. C yada D segment düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-cok-temiz-orjinal-sigara-icilmemis-mondeo-255826194/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-61.000-km-de-fiyat-dustu-cosmo-paket-ekranli-2011-insignia-212348173/detay

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsignia alırsam Lpg atacağım kesin çünkü ş.içi 12 lt altına pek düşmüyor.

Doğrudur yakıt sıkıntı özellikle bu 1.6T lerde.

1.4T ler daha iyi(miş) bu konuda sanırım,lpg ile uğraşmaktansa dizel daha iyi o zaman hele turbo motora her nekadar teknolojisi ilerlesede ben pek sıcak değilim lpg lenmesine.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu mondeo güzelmiş, sadece Ankara'da olması sıkıntı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1.6 T insignia ş.içi normal kullanımlarda 9 lt yakar, yüksek devirli kullanacagım derseniz 13 lt ve kesinlikle lpg olmaz (motor içi yeniden dizayn etmeniz gerekiyor)

 

1.4 insignia ş.içi 7 lt yakar yüksek devirli kullanırsanız 9 lt, lpg'ye biraz daha uyumludur ama sürekli sıkıştırmamak kaydıyla

 

söylediğiniz araçlar D segmenti ama insignia sportif ruhu ve yüksek hızlardaki kabiliyeti ile biliniyor, 1.6 dizel mondeo yakıttan dolayı konfor amaçlı alınır

bence insignia

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dış tasarım olarak Opel'in daha dinamik ve sportif bir çizgisi var. Mondeo şık ve fakat iri, biraz akromegal havasında. Galip Opel.

İç tasarımda Opel havalı dursa da işlevsellik sorunları var bir sürü düğme nedeniyle. Mondeo daha sade ve kolay kullanılabilir nitelikte. Elbette navigasyon ve büyük ekran avantaj Opel için. Malzeme kalitesi benzer. Galip yok, eşitlik var.

İç mekan olarak Mondeo daha ferah ve hele ki arkada belirgin geniş. Galip Ford.

Motor kıyaslamasını yapmak çok doğru değil ama eldeki seçenekler bunlar olduğuna göre bakacağız. Opel gaza iyi asılan ancak kasa ağırlığa altında ezilen bir motora sahip, gücünü pek hissettirmiyor ve maalesef tüketimi de yüksek. Ford'un küçük dizeli torkunun yardımı ile rekabet edebiliyor, ama haliyle çok ateşli bir karakteri var denemez. Galibi yok, performansı önceleyen Opel'i ekonomiyi düşünen Ford'u seçer. LPG mantıklı bir çözüm değil bu koşullarda.

Sürüş dinamiklerinde Opel daha sert, sportif karakter sergiliyor ve viraj kabiliyeti de bu çerçevede çok başarılı, Ford geri kalmıyor üstelik buna bariz daha konforlu bir süspansiyon ile yapıyor. Galip Ford.

Opel'in sportifliği için km başına 25 kuruş fazla yakıt parası ödenir mi? Alıcı karar verir...

 

 

 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.