Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İngiltere'de 180'lik ecoboost, zetec S donanım ile satışda


H. Cenk

Önerilen Mesajlar

ingiltere örnekleri verilmiş..İngilizler de aynı mantığı kullanmış.. Edge, studio, zetec, titanium ve titaniumX vardı biliyorsunuz. Ecoboostlar 150likti. Daha yeni 180lik ecoboostu piyasaya sürdüler sadece zetec S donanım ile (zetec S, sport gibi bişey). Yalnız fiyatı sağlam 20450 pound, gerçi donanımı zetecten üstün, ayrıca bir body kit ve 17" yeni jantlar varmış ..İçi biraz köfte ya neyse..Demem o ki 180liği sadece spora ayırıp diğerlerine 150lik koymuşlar. BU jant bence şimdiye kadarkilerin en güzeli yeni focusta. Bir de ingiliz standart kullanıcısı sonyye klimaya falan pek bakmıyor sanırım. .

3356663441122598045.jpg14372401621710881724.jpg455000173483565606.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Focus'u (benim gibi) sportif bir HB olarak görenler için Zetec S'de tüm gerekli değişiklikler yapılmaış. İç mekanı bir kalemde geçiyorum, rezalet, yola konsantre olmam beklenirken içerideki parlak kırmızı ile barışık yaşamam mümkün değil. Marşpiyel, spoyler eki ve diffüzör gibi önemli ölçüde görsel özelliklere de itibar etmem, ancak bu araba kesinlikle daha kısa (3 cm yeter) ve sert yay ve amortisör istiyor. İlk fırsatta değişiklik listemdedir, şimdiye kadarki sürüş izlenimleri güçlü bir şekilde bu değişiklik gereğine işaret etmektedir. :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

ya başlığı daha önce görmemiştim, eskiymiş halbu ki..

yorum yapmak gerekirse jantlar güzel ama iç mekan haikaten rezalet.. zevksizlik akıyor her yanından.. illa spor yapacaksan granit siyahı koltuk yaparsın, iç döşeme de aynı veya uygun bir tonu olur, dikişleri yine kırmızı yap. ama sadece dikişler. bu nedir ya? sanayiden 5 liralık kırmızı jelatin alıp kaplamış gibi..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yalnız şu olay bizde olsaydı, yani Focus ilk geldiğinde 150'lik motorla gelseydi ve 182 liği sonradan getirselerdi; 182 lik gelene kadar Avrupada 182 lik motor var bize getirmiyorlar tu kaka olurdu. İngiltere'den önce bize sunmuşlar 182 yi :kıhkıh:

Ha şimdide 150'lik yok homurtusu çıkar :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu arada gördüğüm kadarı ile Otosan 1.6 EB'u artık stokta tutacak şekilde getirmiyor, siparişe dönmüşler.

Yollarda göreceli küçük bir azınlık olarak kalacağız, bu sevindirici, motor parçası bulmak zorlaşabilir, bu da düşündürücü, ikinci eldeki sıkıntıdan bahsetmiyorum, zaten bilincinde olarak almıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sipariş üzere getireceklerini söylemişlerdi bana onlarca bayii aramıştım, ellerinde kalanlardan bir tane kapmış oldum iyi oldu,

az sayıda olunca 2. elide iyi olabilir, ama 180 hp insanları korkutuyor, çok yakar bu araba oluyorlar, meraklısına ve ekonomi düşünmeyene gider artık :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.