Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343846 Herkese selam. Resmi sonra ekleyecegim. Icerideki solda ve sağda bulunan klima izgaralari nasil sökülür? Bilgisi olan varmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343853 En iyi Teoman hoca bilir diyecektim Kapıyı açınca görülen yandaki trimler çekince gelir. Sonrasında ızgaralara ulaşılabileceğini tahmin ediyorum. Far anahtarı o şekilde sökülüyor çünkü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343868 Saol Murat hocam sayende öğreniyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_344015 Arkadaşımız yazmış sağ veya sol farketmez trimi çekin kapak gibi olan kısmı tork vidayı sökünce çıkıyor ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20169 yıl comment_376248 Peki ortadaki ızgaralar nasıl sökülüyor bilgisi olan var mı? Bugün ortada şoför tarafındaki izgarayi kapattım ve bir daha açılmadı. Boşa dönüyor açıp kapatma. Sökülür mü yapılacak bir şey midir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 20169 yıl comment_376249 1 dakika önce, İrfan Şengül yazdı: Peki ortadaki ızgaralar nasıl sökülüyor bilgisi olan var mı? Bugün ortada şoför tarafındaki izgarayi kapattım ve bir daha açılmadı. Boşa dönüyor açıp kapatma. Sökülür mü yapılacak bir şey midir? Teyp çerçevesi ile beraber sökülür ortadakiler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın