Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 20 dakika önce, Servet Özkan said: Daha bir kaç saat evvel beceriksizin biri önüme adadan dönmek için kırdı ve bizim zamazingo devreye girip kazıkladı. İlk başta ne heyecan yaptın koçum desemde sonra kendisine teşekkür ettim. ☺ Bizimki uyku modunda Stand by de bekliyor. Devreye girmek gibi bir niyeti yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 49 dakika önce, Özer Aksu said: Nedense bu sensörün çalıştığını benim araçta hiç görmedim sorun ne olabilir bence önce deneyin, çarşaf vs ile kolay olur sanırım. bide 2 kişi lazım tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Bolu'da deneriz siz yeterki isteyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Serdar yaman mıydı çarşafı ezip geçen haha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Serdar yaman mıydı çarşafı ezip geçen haha Aynen. Hahahah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Serdar yaman mıydı çarşafı ezip geçen haha Malzeme çok [emoji3] Çağlara Adam öldü öldü diye bağırmıştım çimde kayınca [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap