Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

lastik taktırma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba; ford yetkili servislerinde satılan lastiklerin dışında bir marka alırsak yetkili serviste taktırabilirmiyiz acaba? mesala petlas aldım, ama araçta lastik basınç sensörü var.lastiği sökerken sensöre zarar verebilir endişesiyle petlas bayisine güvenmeyip ford yetkili servisinde taktırmak istesem yaparlarmı?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Serkan erden said:

arkadaşlar merhaba; ford yetkili servislerinde satılan lastiklerin dışında bir marka alırsak yetkili serviste taktırabilirmiyiz acaba? mesala petlas aldım, ama araçta lastik basınç sensörü var.lastiği sökerken sensöre zarar verebilir endişesiyle petlas bayisine güvenmeyip ford yetkili servisinde taktırmak istesem yaparlarmı?

bu çok basit bir işlem. işlemi yapacak elemana "sensör var kardeş" demek yeterli. 

al ordan lastiği arabaya koy leş gibi kauçuk koksun arabanın için sonra servise git sıra bekle kayıt açtır kapattır para ver... vallahi yazarken yoruldum.

Yanıtlama zamanı:

Ben serviste yaptırmama rağmen sensörü kırdılar. Parça gelecek falan 3 hafta sürdü tamir ve 3 hafta kırık parça lastiğin içinde dönerek gezdirdiler beni sağolsunlar. Her zaman başında olmak lazım. Dikkat edin.

Yanıtlama zamanı:

Benim arabayı aldıktan birkaç hafta sonra lastiğim patladı (sensör uyarı vermedi). Benim arkadaş vida girmiş ya la buna dedi. 

Ben de Gülsuyunda Şahsuvaroğlu ford bayiisinin kapanan dükkanın karşısındaki lastikçiye gittim bunlar ford sensörünü biliyordur diye. Gerçekten biliyolardı itina ile hiç dokunmadan çıkardılar değişimi yaptılar. 

Şimdi adamlara bağlı oldum gibi bir şey lastik patlasa onlara giderim. Yazlık kışlık yapmaya onlara gittim. Sensör var dedim. Çırak el sürmedi. Sensör var usta diye ustaya bıraktı :) 

Yanıtlama zamanı:

Lastik patladığında mecburen ufak bir yere götürmüştüm kırdılar benim sensörü. Bir tanesi 125 tl. Talep etmekte olmuyor. 10 tl ye lastiği tamir ettiler 135 tl ye geldi bir patlak. O yüzden kışlık değişimini serviste yaptırdım. Dışarıda lastik değişimi 30-40 tl. Servise 60 tl ödedim. Kırarlarsa kendileri değiştirirler. Kafa rahat.

Yanıtlama zamanı:

ayni şey benim de başıma geldi. Kışlık lastikleri taktırırken sağ ön sensörü çatlattılar. Hata biraz da bendeydi çünkü sensör olduğunu söylememiştim. Şu an o şekilde kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yok ama 1 ay sonra yıllık bakıma götürdüğümde serviste değiştireceğim. Çatlak olarak ne kadar idare eder bilmiyorum çünkü.

Yanıtlama zamanı:

Bende bundan korktuğumdan servide değiştirttim, pazarlıkla 50 tl anlaştık ama uzak bi yerdi bi 20 tl de yakıt harcamışımdır.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Bahadır Atay said:

Sensörü gören var mı nasıl bişi

Ben gördüm 10-15 cm birşey.

Şu başlıkta konuşuldu.

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Çağatay Özsoy said:

şekil itibariyla farklı ama konum aynı. Çıkan parçayı attım ben. resmini çekerdim yoksa.

Yanıtlama zamanı:

Bu sensör basıncın düştüğünü haber veriyor basınç seviyesini ve hangi lastiğinde düştüğünüde söylüyor mu?

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyla alakası yok yardımcı olursanız sevinirim, 4 adet kış lastigimden sol arka lastik pert oldu, lastiklerim 195.65.15 dir, patlayan sol arka yerine  185.65.15 ikinci el lastik taktım,  bana sıkıntı yaratirmi,  aracın mekanik sürüş vs gibi etkilermi,  en azından kışı çıkaralım dedim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.