Gökhan Tekin Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2016 (düzenlendi) İyi akşamlar değerli arkadaşlarım, abilerim. Aracım için gündüz farı düşünüyorum sizce hangisi olmalı. Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Ocak 10, 2016 Gökhan Tekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Gökhan merhaba, Fotolar çok küçük ben seçemiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 (düzenlendi) Birazdan halledeceğim Ancak bu kadar düzeltebildim malesef Ocak 10, 2016 Gökhan Tekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Üstteki daha güzel duruyor... Oem ledli farlar daha da güzel tabi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Oem birazcık fazla pahalı geliyor abi malesef Biraz daha ileride sıra ona da gelir inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Üstteki daha güzel duruyor... Oem ledli farlar daha da güzel tabi... Üstteki mondeo olduğu için olabilir mi Şaka bir tarafa, o şekilde varsa, en güzeli en üstteki görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Aliexpress'te var abi.Temsili olarak Mondeo, aynısı Focus için de mevcut:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 (düzenlendi) Bence alttaki. Nedeni ise diğeri biraz düz geliyor bana ama alttaki farklı. Değişik.. Ocak 10, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Şahiner Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 bencede alttaki daha iyi durur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 54 dakika önce, Murat Kavuk said: Üstteki mondeo olduğu için olabilir mi Şaka bir tarafa, o şekilde varsa, en güzeli en üstteki görünüyor.. Mondeo alacağım belki @Murat Kavuk 36 dakika önce, Teoman Saraç said: Bence alttaki. Nedeni ise diğeri biraz düz geliyor bana ama alttaki farklı. Değişik.. Teoman alttaki çok kalabalık Biraz da fazla Stang 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 altadakı ıdeal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Benim oyum üsttekine, orjinal olmaya daha yakın. Bu yüzden daha hoş duracağını düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Mondeo alacağım belki @Murat Kavuk Teoman alttaki çok kalabalık Biraz da fazla Stang Ne güzel işte galaksi gibi rütbeli falan.. bence alttaki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Alttaki için daha yatık olsaydı olurdu, tampon çizgisini takip ediyor derdim içimden. Şuan üstteki daha iyi benim zevkime göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2016 Üstteki ne +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap