Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201610 yıl Yazar comment_339030 bütün kuZucuklarımızı teslim ettik, her biri babacıklarına kavuştu. ... onlara iyi bakacaklar, söz de verdiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201610 yıl comment_339031 Faceden gördüm yazıyordum buraya [emoji3][emoji3] Kazasız belasız binsinler [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201610 yıl comment_339033 bu zatı muhteremi zevkli seçiminden dolayı kutluyorum. güzel günlerde binsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345568 4 dakika önce, Kaan Yagizer said: ene! kepçelenmişiz kullanan sen misin ? Nere ora ? yalnız abi fena tecrübeli plaka ve suratları kapamalar falan.. Şubat 15, 201610 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl Yazar comment_345574 Yok ben kullanmıyorum, aracın test için ziyaretler! yaptığı günlerden birisinde çekilmiş ... belli. ...neresi burası? Burası (arka plandaki sokak isminden yola çıkarak) Beşiktaş - Levent arasında bir nokta ... Plakaya ve surata "blur" attığın zaman telif / izin alma vs. gereksiz hale geliyor ... dediğin gibi, resmi paylaşan kişi işi biliyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345580 Yok ben kullanmıyorum, aracın test için ziyaretler! yaptığı günlerden birisinde çekilmiş ... belli. ...neresi burası? Burası (arka plandaki sokak isminden yola çıkarak) Beşiktaş - Levent arasında bir nokta ... Plakaya ve surata "blur" attığın zaman telif / izin alma vs. gereksiz hale geliyor ... dediğin gibi, resmi paylaşan kişi işi biliyormuş. Aynen abi fena arabalar paylaşıyorlar o sayfada [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345595 21 dakika önce, Yakup Çağatay said: Etiler abiler, kolcuoğlunun orası 90larda mekanımızdı buralar. En son ne zaman geçtin dersen, piyuuu Şu ilerideki Uzay Heparinin öldüğü KOÇ köprüsü . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın