Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Korkarım ki ben de Iphone alacağım, ama nasıl?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

S2 iyidir :) ancak yine bir iphone değildir :zha:

özellikle teli aldığınız gibi 400 lira değer kaybetmez, 2 gün sonra 100 lira ucuz iphone'u satarsın :D

samsungun satılmadığını nereden biliyorsun.. :):D Yakup abi senin burada 1300 den açıp 1050'ye iphone 4 sattığını(2 ayda) halen hatırlıyorum.. :)

Linko: :)

Hasan K. tarafından düzenlendi

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 9,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Android fanatiği geldi ahanda show başlasın htc çok iyi marka 1-2 modeli çok daha iyidir ama hem sistemi hemde telin gelişmesi gerekiyor şuan birinci iphone seneye veya 2 sene sonra roller

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Aypon cu Tolga

• öhü öhü...Android alınacaksa Samsung Galaxy S 2 alınsın lütfen..

Yanıtlama zamanı:

Mantıklı evet :)

yanılmıyorsam dünyanın şu anda en hızlı telefonu seçildi Galaxy S 2 :)

1 sene de 2 smart phone çıkartık eskisi öldüren samsung

4S gelene kadar öne geçti o konuda ama yine yitirdi :)

Yanıtlama zamanı:

samsungun satılmadığını nereden biliyorsun.. :):D Yakup abi senin burada 1300 den açıp 1050'ye iphone 4 sattığını(2 ayda) halen hatırlıyorum.. :)

Linko: :)

Benim durumum farklı telim simlock idi ve pahalı açtım..

Birşeyden emin değilsem yazmam kardeşim...

Yanıtlama zamanı:

1 sene de 2 smart phone çıkartık eskisi öldüren samsung

4S gelene kadar öne geçti o konuda ama yine yitirdi :)

iphoncu yav.... :) Samsunga overlock yaparız haa ona göre yakup abi.. :)

Yanıtlama zamanı:

iphoncu yav.... :D Samsunga overlock yaparız haa ona göre yakup abi.. :)

Objektif olmalısın bak bakalım apple tek telefon ile kaçtane smartphone satmış :)

Samsung uyduruk ekranlar ile piyasa yapıp 1 tane tel ile isim yapmaya çalışıyor..Böyle yaparak S1 S2 ismini küçültüyor...

Dediğim gibi iyi teller ama gelişmesi gereken YAZIMLARI var.Tel dediğin az çok aynı şeydir :) yazılım ilk unsur...

Yanıtlama zamanı:

Bence I phone tamamen özentilik :) bizim 60 yaşındaki hocalarda bile varr :) :)

Yanıtlama zamanı:

Bence I phone tamamen özentilik :) bizim 60 yaşındaki hocalarda bile varr :) :)

Ülkemizde telefona verilen değer ne yazıkki bu seviyede..

Asgari Ücret ile çalışıp iphone alanda var..bunlar tavsiye edilmeyen hareketler ama öyle değerlendirmek hata....

Yanıtlama zamanı:

Benim durumum farklı telim simlock idi ve pahalı açtım..

Birşeyden emin değilsem yazmam kardeşim...

şaka yapıyorum yakup abi.. :) Ben cihaz alıyorsam niye geveyli ve simclocklu alayımki simkilitsiz olanını alabilicekken...

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
:) :)
Yanıtlama zamanı:

şaka yapıyorum yakup abi..Ben cihaz alıyorsam niye geveyli ve simclocklu alayımki simkilitsiz olanını alabilicekken... :)

Yer şart ve koşul..

Ben simlock'u 1000 tl ye aldım 7-8 ay kullanıp bak sende gördün 1050 ye sattım... daha sonra dolar arttı 1200 civarına Factory Unlock aldım..

Türkiye pazarında ise işler farklı 1600 1700 den başlar bulabilirsen 2000 e kadar çıkar...

Bütçene bakar bu işler

Yanıtlama zamanı:

Gardaşum İphone al bak keyfine.

Daha önce kullandıklarım telefondan ibaretmiş sadece. Ama Sony Xperia Arc'de çok hoşuma gidiyor fakat bir ayfon değil :)

Vodafone, Turkcell kampanya olayınada hiç girme bence. Firmalar kazançlı çıkıyor genelde bu kampanyalarda. Yakup temin eder sana :)

Yanıtlama zamanı:

Gardaşum İphone al bak keyfine.

Daha önce kullandıklarım telefondan ibaretmiş sadece. Ama Sony Xperia Arc'de çok hoşuma gidiyor fakat bir ayfon değil :D

Vodafone, Turkcell kampanya olayınada hiç girme bence. Firmalar kazançlı çıkıyor genelde bu kampanyalarda. Yakup temin eder sana :)

Ben teklifimi yaptım :) Size yolladığım gibi..İsterse yarın kargolarım :)

Yanıtlama zamanı:

16 Aralık'ta 4S Turkcell'e gelecekmiş, bunun Iphone 4 fiyatlarına etkisi olursa ve aceleniz yoksa beklemelisiniz bence.

Galaxy S II kullanım tarzınıza göre iphone'dan daha çok işinizi görebilir bence. Bu yaz ikisini de 8 saatlik bir yolculukta inceleyen birisi olarak ben olsma Galaxy S II alırdım ancak iphone'un tadı başkadır. Galaxy S II çok ısınmakta ve pili hakkında rivayetler doşalıyor ortada. Bunlardan biri sürekli oyun oynandığında bir kaç ay sonra pil ömrünün çok kısaldığı da bunu hep apple fanlarından duyduğum için kesin bir şey söyleyemiyorum. Ama Samsung'un yanında uyumlu arka kapağı ile gelen yeni bir pil çıkarttığını biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ben 4S alımını uygun değilse fiyat tavsiye etmiyorum..

ios 5 ile arada ki farklar çok az'a iniyor..8 mgx kamera, siri, dual core işlemci gibi, grafik....

İşlem ağırlığı olmayan uygulmalarda hız farkı hissedilmiyor..Oyun grafikleri iyileşiyormuş ki i4 de bu zaten muazzam seviyede..

2012 de de i5 bekilyorum :P 4.0 inc olabilir ekran. 5 nesildir 3.5 olarak devam ediyorlar..

Yanıtlama zamanı:

Siri aksan olunca hiçbir işe yaramıyor. Arkadaş 4S aldı ki apple fanıdır kendisi o en küçük aksanda bir işe yaramıyor diyorsa hakikaten yaramıyordur diye düşünüyorum ben. Avusturalya aksanını bile anlamıyormuş. Biz denedik ki ingilizcesi ortalamanın üstünde olan insanlar olduğumuzu düşünüyoruz, yine de pek başarılı olamadık.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.