Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34194 Siri aksan olunca hiÇbir işe yaramıyor. Arkadaş 4S aldı ki apple fanıdır kendisi o en küÇük aksanda bir işe yaramıyor diyorsa hakikaten yaramıyordur diye düşünüyorum ben. Avusturalya aksanını bile anlamıyormuş. Biz denedik ki ingilizcesi ortalamanın üstünde olan insanlar olduğumuzu düşünüyoruz, yine de pek başarılı olamadık. yuh artık... Bizdeki Samsung Galaxy S ben Şkoda felan desem bile anlıyo hatta gıcıklığına focus(fokus demiyorum) onu da anlıyo.. hadi geÇtim onları az önce e-okul, Çarşambayı sel aldı felan dedim onları bile anladı.. Aralık 2, 201114 yıl Hasan K. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34201 Siri aksan olunca hiÇbir işe yaramıyor. Arkadaş 4S aldı ki apple fanıdır kendisi o en küÇük aksanda bir işe yaramıyor diyorsa hakikaten yaramıyordur diye düşünüyorum ben. Avusturalya aksanını bile anlamıyormuş. Biz denedik ki ingilizcesi ortalamanın üstünde olan insanlar olduğumuzu düşünüyoruz, yine de pek başarılı olamadık. iyide hocam apple anlar demiyor ki, aksanlar henüz aktif değil ve sadece abd english iÇin beta değil diğerleri iÇin beta sürümünde siz sanırım diğer tellerin siri ye benzer uygulamalarının ne denli berbat ve işe yaramaz oldğunu bilmiyorsunuz (karşılaştırmalı bolca video mevcut) Ayrıca türk abd'de yaşayan tanıdıklarım kullanıyor yani aksan'dan eleştirmek belaltı eleştirmek bence Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34204 Benim tahmin ettiğim ve söylenen kadar kötü değilmiş. Burada çok kötü yorumlayarak incelemiş fena değil gibi. Biz becerememiş olabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34205 Aynen öyle hocam, en iyisi şuan bu, diğer tellerdeki herşeyi amaçsız şeylere yolluyor ve elle kontrol etmek gerekiyor adımlarda.. Bu iyi ve geliştirilebilir.. Siri'nin hikayesini bilseniz vayyy apple sen ne uyanıksın dersiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34206 iyide hocam apple anlar demiyor ki, aksanlar henüz aktif değil ve sadece abd english iÇin beta değil diğerleri iÇin beta sürümünde siz sanırım diğer tellerin siri ye benzer uygulamalarının ne denli berbat ve işe yaramaz oldğunu bilmiyorsunuz (karşılaştırmalı bolca video mevcut) Ayrıca türk abd'de yaşayan tanıdıklarım kullanıyor yani aksan'dan eleştirmek belaltı eleştirmek bence Saygılar Rakiplerine göre iyi olduğu doğru da şu an iÇin bizim kullanımımızı düşünürsek Çok fazla işe yaramayağını belirtmek iÇin öyle yorumlardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34207 Tabi canım bizim hiç işimize yaramaz gibi birşey, kaç kişi çok iyi ingilizce biliyor Ama geliştirilebilir sonuçta.. 1 yıla kadar tr eklenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34208 Aynen öyle hocam, en iyisi şuan bu, diğer tellerdeki herşeyi amaçsız şeylere yolluyor ve elle kontrol etmek gerekiyor adımlarda.. Bu iyi ve geliştirilebilir.. Siri'nin hikayesini bilseniz vayyy apple sen ne uyanıksın dersiniz Şu Ford'un belgeseli bitiriyim onu da araştırırım merak etmediğim bir konu değil. Bilgisayarlarda en az çift çekirdek işlemci isteyen benzeri programların yaptığı işi kendi işlemcisi ile yapması baya ilginç Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34209 Şu Ford'un belgeseli bitiriyim onu da araştırırım merak etmediğim bir konu değil. Bilgisayarlarda en az Çift Çekirdek işlemci isteyen benzeri programların yaptığı işi kendi işlemcisi ile yapması baya ilginÇ Yazılım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34210 Tabi canım bizim hiç işimize yaramaz gibi birşey, kaç kişi çok iyi ingilizce biliyor Ama geliştirilebilir sonuçta.. 1 yıla kadar tr eklenebilir. Tr eklenme ihtimalini çok düşük görüyorum. Şu an Türkiye'de türkçe konuşmayı yazıya çeviren en iyi programlardan biri Dikte. Dikte AMD sistemlerde hiç çalışmıyor, Intel için en az core2duo istiyor ki benim notebook'un 2630qm'ini bile eğer konuşma tanımayı yüksek hıza çıkarırsanız baya zorluyor. Konuşma eğitimi yapmazsanız algılaması baya kötü olmakta da bakalım yeni sürümünü çıkarttılar %25 daha iyi denmekte bir test etsin bizimkiler belki daha iyi hale getirmişlerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34211 Apple smart'dır yolunu bulur yeterki istesin Ama zaman alır uzun sürer bu kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34221 Rakiplerine göre iyi olduğu doğru da şu an iÇin bizim kullanımımızı düşünürsek Çok fazla işe yaramayağını belirtmek iÇin öyle yorumlardım. Buarada aksan demiştik ya; Yahu Fatih Terim ingilizcesini bile anlamaya Çalışıyor garibim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34223 Ben i5 i bekleyeyim en iyisi eldeki eski Samsung larla idareten : ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34226 8-9 ay kadar tabi bu resmi bir ağız ile açıklanmış değil daha da uzayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34227 O zamana Galaxy S III de çıkar belki aynı konuşmaları ve karşılaştırmaları onlar üzerinden tekrar yaparız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201114 yıl comment_34228 O zamana Galaxy S III de Çıkar belki aynı konuşmaları ve karşılaştırmaları onlar üzerinden tekrar yaparız ios gibi kullanımı basit ve tweak'ler ile mükemmel özelleştirmeler yapılabilirse.. android ile..Olabilir.. Dediğim gibi telefonun donanımlarına takılmayıp teknolojik birşey almak istiyen biri iphone'dan kolay kolay vazgeÇmeycektir.. Kişisel 2. tercihim ise kesinlikle HTC olurdu... SaNsunG 3. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın