Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334454 merhaba, bugün farkettiğim bir durum, ön cam alt köşelerindeki direk ve görüs trimlerinin birleşim kısımları birbirinden çok ayrık duruyor ve direkten inen trimin ucu havada kalıyor. Focus'un genelinde böyle bir kalite problem var ve normal mi karşılanıyor acaba? benim aracıma has bir durumsa servisten garanti onarımı talep edeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334480 1 saat önce, Kerem Bozdoğan said: merhaba, bugün farkettiğim bir durum, ön cam alt köşelerindeki direk ve görüs trimlerinin birleşim kısımları birbirinden çok ayrık duruyor ve direkten inen trimin ucu havada kalıyor. Focus'un genelinde böyle bir kalite problem var ve normal mi karşılanıyor acaba? benim aracıma has bir durumsa servisten garanti onarımı talep edeceğim. Egerki bizimde gozumuze takilan bildigimiz ayrikliksa evet, boyle bir sorun var. Fordun (Ozellikle focusun) hicbir zaman trim kalitesi iyi olmadi. Onumuzdeki maclara bakicaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334496 tolerans olayını biraz abartmış burda focus. bende aldıktan bi ay sonra fark ettim ula ne iki plastiği birleştirememişler diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl Yazar comment_334503 evet ciddi anlamda toleransı abartmışlar. zaten bir bu köşeler bir de tavan triminin cam ürtündeki bitişlerini maket bıçağıyla kesip bırakmışlar gibi hali çok fena. neyseki çok fazla gözebatacak yerde değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334533 Merhaba, Eğer ben doğru anladıysam (ön direğin açık renkli triminin tam dibi ile ön göğüsün birleşim noktası) isterseniz bunu kendiniz düzeltebilirsiniz. Bende de vardı aynı durum, sıkıntı o trimin yerine tam oturtulmamasından kaynaklanıyor hatta benimkisi tıkırtı yapıyordu, düzelttim. Nasıl düzelteceksiniz? Kapı fitilinin ön direk tarafını çıkarıp elinizle trimin arkasından iterek yerine oturtuyorsunuz. Parmağınızla ya da aracı incitmeden bir tornavida aracılığıyla yapabilirsiniz. Asla kapı fitilini tamamen çıkarmayınız zira tekrar ucu ucuna yetirmek çok zor olur. İyi günler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın