Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334129 arkadaşlar merhabalar yeni üye oldum siteye aracımıda yeni aldım aracım 2013 tdci focus titanyum smart paket. aracın araç içi hava silkülasyon tuşuna bastığımda 1 dk sonra arac içi silkulasyonu burakıp tekrar dışardan pis havayı almaya başlıyor bu sorunun çözümü nedir yani kendi kendine sürekli iptal ediyor lütfen yardım edermisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334131 Yönlendirme butonu farklı yere aldığınızda da aynı şeyi yapıyor mu ? Yani ön cam seçili ise yapmaz biliyorsunuz açar dışa buharı çözmek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334158 Daha önce sorduğumda oksijen sensörü gibi birşeyin güvenlik nedeniyle kapattığını sanırım söylemişlerdi. Bende de aynı şekilde otomatik devreden çıkıyor. Ama camdaki buharı en güzeli klima açık cama vererek çözersiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Solution comment_334160 Aynı durum bende de var ancak, 1 dakika değil de 7-8 dakika sonra iç hava sirkülasyonunu kapatıyor. Kömür ve egzoz kokusu aracın içine doluyor. Kitapçıkta konuyla "sistem kabin içinde nem tespit ederse iç hava sirkülasyonun kapatır." yazıyor. 39 dakika önce, Doğan Kurban said: Daha önce sorduğumda oksijen sensörü gibi birşeyin güvenlik nedeniyle kapattığını sanırım söylemişlerdi. Bende de aynı şekilde otomatik devreden çıkıyor. Doğan Bey, oksijen sensörü de mantıklı geliyor ama yazın klima çalışırken hiç yapmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334164 Ben öyle bir sorun yaşamadım. 49 dakika önce, Doğan Kurban said: Daha önce sorduğumda oksijen sensörü gibi birşeyin güvenlik nedeniyle kapattığını sanırım söylemişlerdi. Bende de aynı şekilde otomatik devreden çıkıyor. Ama camdaki buharı en güzeli klima açık cama vererek çözersiniz Kontrol bende... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334170 arkadaşlar teşekkur ederim bende ön cam a değil diret ayaklara ve ön göğüse werdiğinde de aynı şeyi yapıyor dün denizliye gittim araç içi silkülasyon tuşuna bastım bir dakika sonra iptal etti ve dışarıdan kömür kokusunu almaya başladı.. bence çok kötü bir durum servise gitttim yazılımsal bir durum olduğunu söylediler ford müsteri hizmetlerini aradım şikayet ettim önceki arabam opel di hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım bence ford da böyle bir hata war klimayı actığında ise kapatmıyor hep araç silkulasyonu çalışıyor o zmn sürekli klima acık mı gezicez cok komik yaaa servis sensörlerin birini iptal edebiliriz dedi ancak o zmn düzelir fakat araç arıza lambası yanar dedi teşekkurler verdiğiniz cevaplar için umarım bi çözüm yolu bulunur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334177 walla bişey diyeyim mi hocam hiçbişeyden anlamıyor bu servisler parası olan servis acıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334178 Şimdi, isa ak said: walla bişey diyeyim mi hocam hiçbişeyden anlamıyor bu servisler parası olan servis acıyor Aynen öyle Biz neler duyduk servislerden:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334181 walla paran olcak alcan c200 dizel hiç başın ağrımıycak ne war sa mersedes de Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334184 Bir öğretmenin v yerine w kullanması üzücü. Hadi harf yutmalarını malum sebeplere verelim cep telefonu vs gibi sanki düzgün yazanlar hep klavyeden yazıyormuş gibi Yanlış anlaşılmasın benim derdim değil ama sitemizde bu tür şeylere dikkat etmeye/ettirmeye çalışıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334185 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Tüketici Köşesi kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334194 yazıldığı gibi içerdeki nem artarsa devreden çıkar, klimayı açarsanız sorun çözülür. Aksi taktirde zaten camlarınız buğulanmaya başlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334196 Bir saat önce, isa ak said: walla paran olcak alcan c200 dizel hiç başın ağrımıycak ne war sa mersedes de Yanlış düşünüyorsun İsa. Mercedes daha az sorunlu değil merak etme Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201510 yıl Yazar comment_334245 Hiç olmaz sa alman mercedes eski arabam opel di sıkıntı yoktu... bu arada aklıma takıldı acaba nem sensörü iptal edilebiliyor mu onu soracağım servise merak ettim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın