Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201510 yıl Yazar comment_334317 gürkan bey az önce servisten aradılar isa bey senin araba aklıma takıldı o şekilde kulllanılmaz getir pazartesi günü bi akşama dadar inceleyelim ..... aynı servis bişey yok deyip göndermişti komik di mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201510 yıl comment_335591 hocam sorun ne aşamada düzeldimi klima? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl Yazar comment_339609 yok malesef murat bey sorun cözülmedi servis de bana aynı şeyi söyledi mem sensörü muhabbeti...... ama bana saçma gelen konu şu şimdi diyelim bir orman yangını olan bölgeden geçmek zorundasınız. araç içi silkülasyonu kapatırsanız cam soğuk oluyor açarsanız arabanın içine duman giriyor ve zehirlenme tehlikeniz var napacağız bu durumda geçenlerde denizliye gittik hava silkülasyonunu kapattım soğuk oldu açtım dışarıdan kömür kokusu aldı çocuk rahatsız olsu öksürmeye başladı ne saçma bir sistemdir... eski arabam corsa idi araç içi silkülasyon tuşu açık 1000 km git ne buğulanma yapar ne de dışarıdan pis koku alırdı galiba ford a geçmekle hata yaptım Ocak 12, 201610 yıl isa ak tarafından düzenlendi eksik yazma Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339612 ben içerideki buğuyu çözerken klimayı açıyorum iç sirkülasyonu kapatıyorum dereceyi kırmızıya getiriyorum ve içerideki buğunun durumuna göre fanı 1,2,3,4 neyse hemen buğuyu çözüyorum bu şekilde klimayı devreye sokmuyoruz diye tahmin ediyorum yanlışmıyım yoksa, iç sirkülasyon düğmesi bendede devreden çıkıyor ama baya bir zaman geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339616 Ben sorunu anlamadım. İklimlendirme özellikli otomatik klimanız var. Bir çok şeyi sizin yerinize yapıyor. Senaryoyu ise hiç anlamadım. Yangın olan yerde ne işiniz var, klimayı neden kapatmıyorsunuz (malum sıcak olacak, cam niye soğuk olsun). Sürekli iç havalandırmada çalışırsanız, içerdeki oksijen oranı düşecek. Bu da siz farkında olmadan dikkat düşüklüğüne sebep olacak, kaza vs ihtimalini arttıracak. Ayrıca araçta polen filtresi var. Kömür dumanı falan içeri girmez hemen. O kadar yoğun bir ortam olursa da klimayı kapatırsınız. Bence eski alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. İç sirkulasyon sadece kısa süreli devrede olması gereken bir opsiyondur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın